Ripple CTO’sunun Son Tweeti Ortalığı Karıştırdı: Ne Demek İstedi?

Ripple CTO’su David Schwartz son tweetlerinden biriyle XRP için yepyeni bir fiyat spekülasyonu başlattı. Schwartz, X’te Amazon’dan 600 dB’den fazla ses yayabildiğini iddia eden bir cihaz içeren bir reklam paylaştı. Bir mühendis olarak Ripple CTO’su, 580db kadar yüksek seslerin Dünya’daki yaşam için zararlı olduğunu belirtti.

Ripple CTO’su X uygulamasındaki 455.000’den fazla takipçisiyle dürüst bir konuşma yapıyor gibi görünüyor. Ancak bazı topluluk üyeleri noktaları birleştirerek kıdemli liderin rakamlarının kripto para biriminin fiyatının ne kadar yükselebileceğinin işaretleri olduğunu öne sürdü.

Popüler bir XRP topluluğu üyesi olan @XRPcryptowolf, tweet’ten 580 dolarlık fiyat hedefinin teyit edilmiş gibi göründüğü sonucunu çıkardı. XRP, bu sahte fiyat çağrısından çok uzakta. Ripple Labs’in üst düzey bir çalışanı olarak Schwartz’ın toplulukta bir çılgınlık yaratmak için XRP fiyatı hakkında kasıtlı olarak spekülasyon yapıp yapmayacağı belirsiz. Yine de, çağrıyı sınırlayan yorumlar, kullanıcıları harekete geçmeye, yani coin üzerinde birikmeye teşvik etmeye dayanıyor.

Ripple topluluğunun eylemleri, Ripple Labs’in SEC’e karşı yürüttüğü mücadeleyi büyük ölçüde boşa çıkarabilir.

Ripple, XRP‘nin bir menkul kıymet olmadığını öne sürüyor. Bununla birlikte iddiaları desteklemek için olumlu bir karar verildi. Ancak, fiyat üzerinde spekülasyon yapmak XRP’nin gerçekten de bir menkul kıymet olduğunu kanıtlamanın bir yolu olabilir ve ödeme firmasının ekibinin yasal çabalarını bir şekilde raydan çıkarabilir. Uzmanlar ve XRP savunucuları, XRP’nin faydasının, şimdilik fiyat hareketi hakkında daha az konuşma ile, yönetim kurulu genelinde aşağı çekilmesi gerektiğini savundular.


source site-7