Ralli Hazırlığı! Mastercard Ortağı Kripto Paralar İçin Bu Adımı Attı

Mastercard kripto para dünyasına doğru adımlarını giderek hızlandırıyor. Bu çerçevede dijital varlıklar sektörünün önde gelen oyuncularından Nexo ile ortaklık var. Nexo bu amaçla kripto para işlemlerini basitleştirmeyi amaçlayan ünlü Nexo Card’ında Dual Mode adlı yeni bir özelliği tanıttı. Bu yenilikçi gelişme, Nexo’nun kripto para kullanıcılarının karşılaştığı zorlukları ele alma ve gelişmiş işlem esnekliği sunma yönündeki sürekli çabalarının bir parçası olarak ortaya çıkıyor.

Kripto para dünysında ikili mod ile geliştirilmiş işlem esnekliği

2022’de Mastercard ve DiPocket ile ortaklıklar kuran Nexo’dan adım var. Buna göre günlük kripto işlemlerinde devrim yaratma konusunda ön saflarda yer almaya devam ediyor. Yakın zamanda tanıtılan İkili Mod işlevi, kripto para kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı karmaşıklıkların üstesinden gelme hedefinde. Bunun için özel olarak tasarım var. Ayrıca işlemleri daha sorunsuz ve çok yönlü hale getiriyor.

İkili Mod özelliğinin ayırt edici özelliği, kullanıcıların Nexo uygulaması içinde banka ve kredi modları arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilmelerini sağlaması. Bu işlevsellik yalnızca harcama uyumluluğunu artırmakla kalmıyor. Aynı zamanda kripto para birimlerinin geleneksel finansal faaliyetlere entegrasyonunu da güçlendiriyor. Bu gelişme, kullanıcıların mevcut bakiyelerini EUR, USD ve GBP cinsinden kullanmalarını sağlıyor. Hatta her ay 10.000 €’ya kadar nakit çekmelerini de sağlıyor

Kripto paralara dair küresel kabul ve finansal avantajlar

Nexo Card’ın dünya genelinde 100 milyondan fazla işyeri tarafından yaygın olarak kabul görmesi, kullanıcılara ağır yabancı işlem ücretleri yükü olmadan işlem yapma kolaylığı sunuyor. Buna ek olarak, kart benzersiz bir avantaja sahip. Buna göre bakiyelere yıllık %9’a kadar faiz getiriyor. Ayrıca değerli bir finansal araç olarak konumunu sağlamlaştırıyor.

Güvenliğe öncelik veren Nexo, kartı gelişmiş bir dolandırıcılık tespit sistemi ile donatarak güvenli bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Platform, kullanıcılarına sürekli destek sağlayarak güvenilirlik taahhüdünü daha da güçlendiriyor.

Antoni Trenchev’in görüşü

Nexo’nun kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev’den önemli değerlendirmeleri geliyor. Buna göre, Nexo Card’ın İkili Mod özelliğinin tanıtımı şirketin kripto alanındaki öncü konumunu pekiştiriyor. Trenchev, “Bu lansman, müşterilerin finansal hizmet sağlayıcılarından bekleyebilecekleri standartları yeniden belirleyen bir yenilik sunuyor. Ayrıca küresel müşteri tabanımızın gelişen ihtiyaçlarını proaktif olarak karşılama taahhüdümüzün altını çiziyor.” diyor.

Büyük Zafer Sonrası Borsalara Bitcoin Yığılıyor! Satış mı Gelecek?

Nexo’nun yenilikçi İkili Mod özelliği kripto para piyasası için önemli. Buna göre, geleneksel finansal işlemler ile sürekli gelişen dijital para birimleri dünyası arasındaki boşluğu dolduruyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda kullanıcıların kripto para varlıklarıyla etkileşim biçimlerini yeniden şekillendiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1