Popüler Yapay Zeka (AI) Altcoininde Sahte Airdrop Alarmı: Kullanıcılar Uyarıldı

Blockchain tabanlı bir yapay zekâ platformu olan Fetch.ai (FET), Discord sunucusunun 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü kötü niyetli bir kişi tarafından saldırıya uğradığını duyurdu.

Resmi Fetch.ai hesabından atılan bir tweet’e göre, hacker, kullanıcı adı “Atari_buzz1kLL” olan bir yönetici hesabı aracılığıyla saat TSİ 06:00’da sunucuya yetkisiz erişim sağladı. Hacker daha sonra, masum kullanıcıları tuzağa düşürmek için bir aldatmaca girişimi olan bir Fetch token airdrop sunduğunu iddia eden mesajlar yayınladı.

Fetch.ai ekibi, topluluğunu Discord’da Fetch.ai veya ekibinden geldiğini iddia eden herhangi bir gönderi veya doğrudan mesajla etkileşime girmemeleri konusunda uyardı.

Ekip ayrıca, şu anda herhangi bir Fetch kripto para airdrop’unun gerçekleşmediğini ve kullanıcıların kimlik avı veya dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Ekip şu anda sunucunun kontrolünü yeniden ele geçirmek için çalışıyor ve sorun çözüldüğünde yeni bir açıklama yapacak. Bu arada kullanıcılar güncellemeler ve bilgiler için resmi Fetch.ai Twitter hesabını takip edebilirler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5