Popüler Memecoin Piyasadan Pozitif Ayrışarak Yatırımcılarına Kazandırdı!

Shiba Inu, Shibarium dağıtımı öncesinde son 24 saat içinde %5’e varan bir artış göstererek piyasa genelindeki eğilimi tersine çevirdi.

SHIB Durgun Piyasada Kullanıcılarına Kazandırdı

Shiba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC) için en düşük volatilite koşullarının ortasında geçtiğimiz hafta en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında yer aldı.

SHIB Günlük Grafiği

SHIB, Bitcoin ve Ethereum’daki (ETH) nominal kazançlara kıyasla geçtiğimiz hafta yatırımcılara yaklaşık %20 getiri sağladı. Alternatif para birimleri arasında daha yüksek getiriler yalnızca rollbit (RLB) ve unibot (UNIBOT) tarafından elde edildi.

Öte yandan Dogecoin’in de SHIB ile yüksek bir korelasyon içerisinde olduğu biliniyor. SHIB’in son günlerde bu kadar yükseliş yaşaması ancak DOGE’nin yaşaması da analistlerin dikkatini çekmiş durumda.

Konu ile ilgili yazımız aşağıda:

İlgili İçerik: Tecrübeli Analistten İddia: “Bu Tokeni İzleyin, Shiba Inu’nun Hareketini Taklit Edebilir!”

Öte yandan SHIB’de işlem hacimleri Perşembe günü 24 saatlik bir süre zarfında 315 milyon dolara ulaşarak Şubat ayından bu yana en yüksek noktasına ulaştı.

Kripto analiz firması Kaiko, bu haftanın başlarında Shiba Inu’daki geliştirici faaliyetlerinin arttığına işaret etti ve bu da fiyat artışlarının sebepsiz olmadığını gösteriyor.

Memecoinin yatırımcıları, Shiba Inu tabanlı bir blok zinciri olan Shibarium’un bu ay içinde beklenen lansmanı öncesinde token satın alıyor olabilir.

Geliştiricilerin geçen hafta dijital kimlik doğrulamasını Shibarium da dahil olmak üzere gelecekteki tüm Shiba Inu geliştirmelerine bağlayacaklarını söylemesi, son dönemdeki yükseliş hissiyatının bir kısmını oluşturdu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Bitcoinsistemi.com

source site-4