Popüler Analistten Bu 2 Altcoin İçin ‘Bekle ve Gör’ Uyarısı Geldi!

Kripto para piyasası zayıflık belirtileri göstermeye devam ediyor. Bu ortamda yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti, takipçilerini köpek temalı altcoin projeleri olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) hakkında uyarıyor.

Analist bu altcoin projesini ilginç bir alım olarak görmüyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere piyasa kararsız bir görünüme sahip. Popüler meme coin’i DOGE, son 24 saatte %0,2 artışla yazı sırasında 0,0630’dan işlem görüyor. Altcoin Sherpa takma adlı kripto analist, Dogecoin’in yakın destek seviyesini kaybetmesi halinde muhtemelen ciddi bir düzeltici harekete tanık olacağını söylüyor. Bu bağlamda analist, şu uyarıyı yapıyor:

DOGE bu son kilit seviyeye 0,057 dolardan geri döndü. Burası ilginç bir bölge, ancak yine de bunun mutlaka bir alım olduğunu düşünmüyorum. Burada oturup satın alabilirsiniz, ancak bunun sadece etrafta dolaşmasını bekleyin […] Eğer bu 0,057 dolar seviyesi düşerse, o zaman 0,045 dolar civarındaki bir sonraki seviyeye gidecektir […] Şahsen Dogecoin’i şu an itibariyle ilginç bir alım olarak görmüyorum. Ancak, bekleyip göreceğiz.

Kaynak: Altcoin Sherpa

SHIB hala ayı eğilimli bir piyasa yapısına sahip”

Shiba Inu, son 24 saatte %0,82 artışla yazı sırasında 0,00000813 dolardan işlem görüyor. Ardından analist DOGE rakibi SHIB’nin makro düşük zirveler ve düşük dipler belirlediğinin söylüyor. Bu yüzden analist, altcoin düşüş eğiliminde kaldığını belirtiyor. Bu doğrultuda analist şu açıklamayı yapıyor:

SHIB güzel bir yükseliş yaşadı. Ancak hızla geri çekildi ve 200 günlük EMA (Dogecoin’e benzer şekilde) kırıldı. Şimdi tekrar bu düşük seviyelerden bazılarına yaklaşıyor gibi görünüyor (0.00000742 dolar) […] SHIB hala ayı eğilimli bir piyasa yapısına sahip.

Kaynak: Altcoin Sherpa

DOGE ve SHIB günlük fiyat analizi

DOGE, son 24 saatte %0,2 artış kaydetti. Kripto para keskin bir hareket için yeterli enerji biriktirmedi. Bu yüzden günlük grafikte, DOGE’nin fiyatı yatay işlem görüyor. Düşük hacim bu ifadeyi doğruluyor. Bununla birlikte, analist Denys Serhiichuk’a göre altcoin fiyatı 0,064 dolar işaretine ulaşırsa, bir direnç kırılması ve ardından 0,07 dolar bölgesine bir patlama görme şansı var.

Altcoin
DOGE fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

SHIB, DOGE’nin yükselişini takip ederek %0,82 oranında artış kaydetti. Bugünkü yükselişe rağmen altcoin fiyatı geniş kanalın ortasında kalmaya devam ediyor. Ne boğalar ne de ayılar henüz inisiyatifi ele geçiremedi. Bu yüzden analiste göre, 0,000008-0,00000840 dolar aralığında devam eden konsolidasyon ay sonuna kadar daha olası bir senaryo.

Altcoin
SHIB fiyat grafiği. Kaynak: TradingView

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1