Popüler Analist Bitcoin’e Karşı En Kötü Kripto Para Bu Dedi: İşte O Coin ve Nedeni!

Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen, Bitcoin’e karşı %95 değer kaybettiğini vurgulayarak Litecoin’e yatırım yapılmaması gerektiğin ima etti. 

Analist Benjamin Cowen 25 Ağustos tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Litecoin hakkında olumsuz birçok veriye değindi. Litecoin’in halving (yarılanma) senesi olan 2019 yılında 146 dolar seviyesine ulaştığını ancak bu sene yalnızca 115 dolar olduğunu belirten Cowen, 115 doların bu yılki en yüksek seviye olacağını dile getirdi.

ABD Merkez Bankası’nın (FED) trilyonlarca dolar basmasına karşılık LTC’nin halving yılında en düşük seviyelerde seyrettiğini ve bir önceki dönemini geçemediğini vurgulayan Cowen, bunun sebebi olarak düşük madencilik ödüllerini gösterdi.

Öte yandan 10 yıllık periyotta Litecoin’in Bitcoin’e (BTC) karşı %95 düşüş yaşadığını belirten Cowen, şu ifadelere yer verdi:

Litecoin, Bitcoin karşısında %95 değer kaybı yaşadı. İnsanlar sadece bekleyin diyor. Kaç 10 yıl?

Cowen ayrıca Monte Carlo Modern Portföy teorisinde Bitcoin, Ethereum (ETH) ve Litecoin’den oluşan bir portföyden maksimum verimi almak için LTC oranının sıfır olması gerektiğini dile getirdi.

Analist, birçok insanın ne sebeple olura olsun Litecoin için bir yükseliş beklentisinde olduğunu ancak Bitcoin karşısında ezildiğini söyledi. Bazen Bitcoin’e karşı pump yapsa bile hep düşük tepe olarak kalacağını ifade etti.

CoinGecko verilerine göre Litecoin, son 24 saatlik yaşadığı %0,6‘lık düşüşle yazım esnasında 64,18 dolardan işlem görüyor.


source site-9