Popüler Altcoin 5 Müjde Duyurdu: Fiyat Artışı Bekleniyor!

Bugün Chainlink (LINK) ekibi, yeni staking seçeneklerini içeren Staking v0.2 girişiminin ayrıntılarını paylaştı. Duyuru, altcoin için 5 köklü değişim öneriyor.

Söz konusu Staking v0.2 için Beta aşaması geçen yılın sonlarında başladı. Ekip, staking seçeneklerini bu yılın son çeyreğinde yayınlamayı planlıyordu. Resmi blog yazısına göre, son güncelleme, stakerlar için daha fazla esneklik getiriyor. Bununla birlikte, ek güvenlik ve ölçeklenebilirlik özellikleri de mevcut olacak. Bunların yanı sıra gelecekte yeni ödül kaynaklarını destekleyebilecek dinamik bir ödül mekanizması sunacak.

Yeni staking programı, LINK yatırımcılarına staking havuzlarına katılmaları durumunda ek avantajlar sağlıyor. Staking, katılımcıların oracle ağını fonlarıyla güvence altına almasına yardımcı olur. Bu esnada, belirlenen miktarda faiz getirisi sağlar.

İşte o 5 müjde

Son duyuruya göre, altcoin ağı önümüzdeki dönemlerde aşağıdaki değişimlerden geçecek.

  1. Yeniden Staking Esnekliği: v0.2, stakerlara yeniden staking yapma konusunda daha fazla esneklik sağlıyor.
  2. Kod Tabanı ve Modülerlik: v0.2, akıllı sözleşme seti olarak yeniden tasarlandı, bu modüler yapı gelecekteki güncellemeleri kolaylaştırıyor.
  3. Geri Çekme Süreci: Stakerlar için LINK geri çekme süreci değişiyor; v0.2’den stake edilmiş LINK’leri geri çekmek beklemeyi ve talep penceresini içeriyor.
  4. Yeni Ödül Mekanizması: Ödüllerde esneklik sağlamak için yeni bir LINK ödül mekanizması getiriliyor; atfedilen ödüller, talep edilebilir ödüller ve kilitli ödüller bu mekanizmanın parçaları.
  5. Node Operator Staker Yeteneği: v0.2, Node Operator Staker’ların daha fazla ekonomik güvenlik sağlamak için LINK miktarını azaltabileceği bir yetenek sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2