Polygon Kurucusundan Bu Meme Coin’e Tam Destek: “Her Zaman Orada Olacağım”

Polygon’un (MATIC) kurucusu Sandeep Nailwal, Shiba Inu Ekosistemini destekleme konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit etti. Bu taahhüt,SHIB geliştirme ekibinin Shibarium’un yeniden canlandırılmasında Polygon’un oynadığı önemli rolü kabul etmesiyle belirginleşti.

SHIB ekibi kısa süre önce Shibarium Mainnet’in halka açık olarak yeniden başlatıldığını duyurdu. Bu vesileyle, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama ve ekibi Polygon Labs’a, özellikle de Polygon’un kurucuları Sandeep Nailwal ve Jaynti Kanani ile çekirdek protokol ekibi üyesi Krishna Upadhyaya’ya Shibarium’un lansmanından sonra karşılaştığı sorunların üstesinden gelmeye yardımcı oldukları için teşekkürlerini iletti.

Sandeep Nailwal, bu teşekkürün ışığında, Shiba Inu Ekosistemini desteklemeye devam eden bağlılığını ifade eden bir tweet paylaştı.

Tweet şu şekilde: “Her zaman hizmet için oradayım: Polygon. En iyi dileklerimle çocuklar!”

Shibarium’un ana ağdaki ilk çıkışından kısa bir süre sonra kullanıcı aktivitesindeki beklenmedik artış nedeniyle teknik engellerle karşılaştığını hatırlatmak gerekir.

Yakın tarihli bir blog yazısında Kusama, bu konuda Sandeep Nailwal’a ulaştığını ve Polygon‘un kurucu ortağının durumu çözmek için herhangi bir gecikme veya tereddüt olmaksızın derhal desteğini verdiğini açıkladı.

Shibarium’un Polygon’un bir çatalı olduğunu ve Kusama’nın ekibin bu açıdan doğru kararı verdiğini onayladığını belirtmek gerekir. Polygon ekibinin Shibarium‘un ölçeklendirilmesinde değerli destek sağladığının altını çizdi.

Kusama ayrıca Shiba Inu bünyesindeki Unification gibi diğer geliştiricilere de Shibarium’un başarılı bir şekilde yeniden başlatılmasına yol açan katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.


source site-7