PEPE Hala Risk Altında! Sıfırı Görebilir

PEPE fiyatı, geçen haftanın rug pull skandalı ardından zirve fiyatından %80 geriledi. Teknik analistler, fiyatın önümüzdeki haftalarda veya aylarda daha da büyük kayıp riskiyle karşı karşıya olduğunu öne sürüyor…

PEPE için düşüş bitmedi: Yeni 0’lar ekleyebilir

Nisana ayında çıkış yapan, kısa sürede üç haneli getiri sağlayan ve hatta Binance listesinde bile yer bulan PEPE için işler tersine döndü. Geçen hafta proje ekibiyle bağlantılı gizemli PEPE işlemleri, fiyat açısından %30 düşüşü tetikledi. Bazı analistler düşüşün devam edeceğini ve fiyatı yeni diplere sürükleyeceğini tahmin ediyor.

Bu görüşteki analistlerden Nebraskangooner, dört saatlik grafikte alçalan üçgen oluşumu nedeniyle PEPE fiyatının yakında neredeyse sıfıra düşebileceğini öngördü. Alçalan üçgen, düşen trend çizgisi direncinin ve yatay trend çizgisi desteğinin eş zamanlı oluşmasıyla karakterize edilmektedir. Bu formasyon sonunda genellikle düşüşe yol açar. Fiyatın kararlı şekilde desteğin altına düşmesi ve üçgenin maksimum yüksekliği kadar düşmesiyle bu durum çözülür.

Söz konusu tahmin, PEPE’nin alçalan üçgeni için düşüş hedefini neredeyse sıfıra yaklaştırıyor.

Umutlu PEPE yatırımcıları dip fiyattan satın alımları sürdürüyor

Farklı raporlara göre, bazı PEPE yatırımcıları fiyat düşüşünü fırsat olarak görüyor. Özellikle, bakiyesi 10.000-100.000 arasında olan cüzdanların PEPE arzı 27 Ağustos’tan bu yana önemli ölçüde arttı.

Bu birikim, Pepecoin umutlularının piyasanın token geliştiricilerinin ek satış baskısını karşılayabileceğini iddia etmesiyle devam ediyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, PEPE’nin anonim kurucusu Pazar günü yatırımcılara güvence verdi.

PEPE yatırımcısı Kenobi, “@pepecoineth geliştiricileri PEPE’nin %6’sını elinde tutuyordu. Arzın %4’üne denk gelen 16 trilyon token satıyordu” diyor. Yatırımcıları sevindiren açıklamalarında, “Şu anda %2’ye sahip olan Pepe ekibin cüzdanı dışında başka hiçbir cüzdan (borsalar dışında) arzın %0,9’undan fazlasını tutmuyor. Bu PEPE için uzun vadeli bir yükseliş sinyali. KALAN %2’Yİ SAT!!!”” diye yazdı.

Teknik olarak PEPE, Haziran-Temmuz 2023 seansında %120’lik bir fiyat artışına tanık oldu. Şu anda 0,00000085 dolar civarında işlem görüyor. Bu nedenle, PEPE’nin aşırı satım göreceli güç endeksi (RSI) göz önüne alındığında, piyasanın bu seviyede toparlanma ihtimali yüksek.

PEPE’nin fiyatı burada sıçrarsa, bir sonraki yukarı yönlü hedef, 50 günlük EMA olacak. Meme token bu seviyeye ulaşırsa, %45 artışla 0,00000121 dolara temas edecek.

Rug pull iddialarının perde arkası

24 Ağustos’ta birkaç kötü niyetli Pepecoin geliştiricisi, gizemli transferler gerçekleşti. Geliştiriciler, tokenları çoklu imza cüzdanlarından taşımak için gereken imza sayısını sekizde beşten sekizde ikiye düşürdü. Ardından satmak istediklerini öne sürerek kripto borsalarına 16 milyon dolar değerinde PEPE gönderdiler. Piyasa analistlerinin bir kısmı bu hamleleri yaklaşmakta olan bir ” halinin çekilmesinin ” işareti olarak gördü. PEPE fiyatının 2023’te sıfıra düşebileceğine dair korkuları artırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1