PEPE, Hack Haberiyle Yine Düştü!

Son günlerin çift haneli değer kaybı ardından istikrar kazanan PEPE fiyatı, hack haberleri ardından yeniden düşüyor. Son gelişmelere göre Telegram kanalları kapatılıyor.

PEPE topluluğu, Telegram hack haberiyle sarsıldı

Nisan ayın çıkış yapan ve kısa sürede yüzlerce kat getiri sağlayan PEPE, skandal transferlerin ardından tüm gücünü kaybediyor. Kriptokoin.com olarak PEPE ekibi hakkında ortaya çıkan son iddialara bu yazıda yer verdik. Sıcak gelişmelerde, kötü niyetli kişilerin eline geçen Telegram kanalı, topluluk arasında endişeleri tetikliyor.

Telegram hack ile ilgili haberler, sayısız zorluğu da beraberinde getirdi. PEPE ekosistemini, karantinayı zorunlu kılan bir kaos durumuna soktu. @pepecoineth hesabına göre PEPE için Telegram grubu şu anda kilitli. Grubun eski Telegram hesabının hacklendiği ve grubun kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiği ortaya çıktı. Bu nedenle, tüm resmi iletişimler, eski kanalların geri alınabileceği veya başka bir hesabın açılacağı zamana kadar resmi X hesabıyla sınırlandırılmıştır.

Şu ana kadar herhangi bir bilgi aktarılmadı. Bu nedenle kullanıcıların dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. Proje ekibi resmi duyuruda topluluğu şu konularda uyardı:

Airdrop, staking, mint, talep vb. gibi konulardan bahsediliyorsa bunların hepsi cüzdanınızı boşaltacak dolandırıcılıklardır. Pepe’nin herhangi bir yeni parayla ilgisi yoktur ve Pepe asla ilk önce size mesaj göndermez. PEPE ekibi X hakkında yayınlanan açıklamasında, dikkatli olmadan ve tüm bağlantıları ve hesap kullanıcı adlarını iki kez kontrol etmeden asla cüzdanınızı bağlamamalı veya bir şeyler imzalamamalısınız.

Meme token düşüşe devam ediyor

PEPE bugün son günlerin değer kaybı ardından bir miktar toparlanma sağladı. Telegram hack olayının ardından kazandığı istikrarı da kaybetti. PEPE şu anda son 24 saate göre %3,5’in üzerinde serbest düşüşte.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1