PEPE Geliştiricileri Satış Yaptı, Altcoin Fiyatı Sert Düştü!

Son zamanlarda çeşitli blockchain takip platformlarından gelen bilgilere göre PEPE coin projesinin geliştiricileri ellerindeki altcoinleri satıyor. İddialara göre bir merkezi borsa cüzdanına transfer olan 16 trilyon adet token OKX borsasında elden çıktı.

Altcoin analisti Jason Cline, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile işlemleri ortaya koydu. Fenomene göre toplamda 16 trilyon PEPE tokeninin yaklaşık 8,5 trilyonunu OKX borsasında satıldı. Bu olayın ardından kripto para birimi önemli ölçüde değer kaybetti.

Analiste göre son 24 saat içinde PEPE pariteleri hareketli saatler geçiriyor. Borsalarda tokenin işlem hacmi 219 milyon doları aştı. Bu ortamda projenin ilk yatırımcıları da satışa geçti. 1,88 trilyon $PEPE sahibi olan bir yatırımcı tokenlerini toplam 1,010 ETH (yaklaşık 1,68 milyon dolar) karşılığında elden çıkardı.

PEPE Fiyatı

Şaka temalı kripto para birimi ortaya çıkan iddiaların ardından resmen dibi boyladı. Binance borsasında listeleme aldıktan sonra .82$ seviyesine kadar düşen mem token, sabah saatlerinde .79$ rakamını gördü.

PEPE coin grafiği.

Son ayların trend altcoin’i hafta başından bu yana %20’den fazla değer kaybetti.

source site-2