Pepe Coin Destekçisinden Ekibe Şok Suçlama: Fiyat Düşmeye Devam Ediyor!

Bir zamanlar PEPE destekçisi olan kripto etkileyicisi Jeremy “Pauly” Cahen, yaklaşık 16 trilyon PEPE Coin çalındıktan sonra şimdi Pepe Coin ekibini içeriden bilgi ticareti yapmakla suçladı. Şu anda Pepe Coin ekibinin üyelerini doxxing yapıyor ve işlemlerini ve cüzdanlarını ifşa ediyor. Bazı zincir içi analistler, içeriden öğrenenler tarafından yapılan büyük Pepe Coin işlemlerini ortaya çıkardı.

Pepe Coin Ekibi İçeriden Bilgi Ticareti Yapmakla Suçlanıyor

Pauly 26 Ağustos’ta yaptığı bir paylaşımda Pepe ekibinin 9 farklı cüzdanda en az 16-17 milyon dolar değerinde PEPE tuttuğunu açıkladı. Ancak, içeridekiler bu cüzdanlardan satış yapmadı. Pepe çalışanları, büyük bir kısa pozisyon oluşturduktan sonra PEPE’yi merkezi borsa (CEX) cüzdanından kasıtlı olarak boşalttı.

 Muhtemelen @degenharambe ve @pepecoineth ekibindeki diğer ortaklarının mümkün olan en kısa sürede adalete teslim edilmesini sağlamak için kolluk kuvvetlerinin çeşitli birimleriyle birlikte çalışacağım. Onların açgözlülüğü ve işledikleri suçlar pek çok kişiye haksız yere zarar verdi.

Ayrıca Pepe ekibinin birden fazla üyesini doxx’ladı ve işlemlerini özetledi. Pauly, topluluğun Pepe ekibi tarafından kullanıldığını ve multi-sig cüzdanları ve PEPE holdingleri hakkındaki açıklamalarının tamamen yalan olduğunu söyledi.

On-chain analisti Yazan, içeridekilerin PEPE varlıklarını satmaya başladığını bildirdi. Pauly doxx Pepe ekip üyeleri olarak neredeyse 400 milyar PEPE zaten satıldı. Yahan, Binance, OKX ve diğer kripto borsalarından içeriden gelen herhangi bir işlemi dondurmak için gerekli tüm önlemleri almalarını istedi.

PEPE Fiyatı %20 Düştü

Pepe, Pepe ekibi tarafından yapılan satışların ortasında fiyatın %20 düşmesiyle düşüş eğilimine girdi. Topluluktaki olumsuz havanın ortasında, PEPE fiyatı %10’luk bir sıçramayı sürdüremedi. Bu nedenle bugün daha da düştü.

PEPE fiyatı son 24 saatte %7 düşüşle 0,00000090 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,00000085 dolar ve 0,00000095 dolar. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saat içinde azaldı. Bu da trader’lar arasındaki ilginin azaldığını gösteriyor.


source site-7