Patlayıcı İşaretler Kapıda! Bu Yapay Zeka Coini Dikkat Çekiyor

Yapay zeka coini SingularityNET COO’su Janet Adams yakın zamanda bir röportaj verdi.  Önemli noktalara vurgu yapıyor. Buna göre, yapay zeka endüstrisinde devrim yaratmayı ve büyümesini engelleyen geleneksel engelleri ortadan kaldırmayı amaçlayan yapay zeka pazarının muazzam potansiyeline ışık tutuyor. Detaylara bakalım.

Yapay zeka coini için patlayıcı işaretler

Yapay zeka coini SingularityNET‘in merkezi olmayan, yapay zeka sektöründeki geliştiriciler için oyun alanını düzleştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca yapay zekaya erişimi demokratikleştirmeyi ve genellikle inovasyonu yavaşlatan barikatları ortadan kaldırmayı hedefliyor. Mevcut teknoloji ortamında, önemli atılımlar genellikle teknoloji devleri tarafından tekelleştirilmekte. Diğer taraftan vizyonerleri, akademisyenleri ve öğrencileri dezavantajlı durumda bırakmakta.

Yapay zeka coini SingularityNET, merkezi kontrolü olmayan merkezi olmayan bir pazar yaratıyor. Buna göre, katılımcıların bir şirket kurmalarına veya çözümlerini büyük şirketlere satmalarına gerek kalmıyor. Ayrıca hızlı bir şekilde yenilik yapmalarını, inşa etmelerini ve faydalarından yararlanmalarını sağlıyor. Bu pazar yeri, her şeyi kapsayan bir yapay zeka ortamını teşvik ediyor.

Cardano-Ethereum köprüsünde ilerleme

Yapay zeka coini SingularityNET’in Cardano ve Ethereum arasındaki köprü üzerindeki çalışmaları istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Bangalore ekibi tarafından 2022’nin başlarında başlatılan ve daha sonra NAINT’e devredilen proje, Ethereum ve Cardano gibi farklı kripto ağları arasında kesintisiz ve kayıpsız token transferleri sağlamaya odaklanıyor.

yapay zeka coini

Köprü başlangıçta Yapay zeka coini AGIX ve NTX gibi tokenleri destekledi. Ayrıca algoritmalara ince ayar yaptı. Diğer taraftane API’leri optimize etti. Bunu RJV ve CGV tokenlerinin entegrasyonu ve HypC’nin eklenmesi planları takip etti. 2022’den 2023’e kadar yapılan toplam işlemlerde %68’lik bir artış var. ayrıca transfer hacmi %50 arttı.

Diva Robot Desdemona ve Ben Ditto ile işbirliği

Jam Galaxy Band’in solisti Desdemona, Ulusal Müzik Tüccarları Birliği (NAMM) de dahil olmak üzere dünya çapında performans sergiledi. Eşsiz, kendine özgü bir tarza sahip olması onu Sophia’dan ayırıyor.

Ben Ditto ile işbirliği güçlü bir başlangıç yaptı. Yapay zeka coini SingularityNET’in bir yan projesi olan Yaya Labs’ında önemli adımları var. Robot Desi’yi önde gelen bir yapay zeka ünlüsü haline getirmeyi amaçlayan Web3 Projeleri ve robotik üzerine odaklanıyor.

Elon Musk ve yapay zeka projeleri

Röportajda, Elon Musk‘ın vizyon sahibi olmakla birlikte farklı bir duruma da işaret var. Yapay Genel Zeka’ya (AGI) doğru sıçrama yapabilecek benzersiz fikirlere sahip olmayabileceği ifade ediliyor. Musk’ın YZ çabaları, kriptokoin.com olarak baktığımızda Büyük Teknoloji şirketlerininkine benzer şekilde, ana akım yaklaşımlarını takip ediyor gibi görünüyor. Adams, OpenCog Hyperon projesinin yönüyle uyumlu olarak, YGZ’ye ulaşmanın derin sinir ağlarından daha fazlasını gerektireceğine inanıyor.

yapay zeka coini

Adams, 5-10 yıl içinde insan düzeyinde AGI’ye doğru bir atılım yapılacağı düşüncesinde. Ayrıca bunun toplumu ve küresel ekonomiyi altüst edeceğini öngörüyor. Finans ve tıp gibi halihazırda büyük ölçüde bilgisayarlaşmış ve internet odaklı sektörler var. Muhtemelen YZ hizmetlerini daha hızlı benimseyecek. Ayrıca, eğitim ve tarım gibi diğerleri ise geride kalacaklar.

Yapay zeka coini AGIX’te geliştiriciler için teşvikler

Yapay zeka coini SingularityNET’in pazaryeri önemli proje. Ayrıca yapay zeka geliştiricilerine yeniliklerine sahip olma ve adil bir şekilde telafi edilme fırsatı sağlıyor. Geliştiricilerin büyük şirketler için çalışmaya veya fikirlerini satmaya gerek kalmadan çalışmaları için adil ödeme almaları için yeni bir yol yaratıyor.

OpenCog Hyperon, çeşitli dar yapay zeka türlerini entegre ediyor. Ayrıca farklı görevleri yerine getirebilen yapay zekanın önünü açmayı amaçlıyor. YZ işlevlerinin bu entegrasyonunun YZ yeteneklerinde önemli ilerlemeler sağlaması beklentiler dahilinde.

Yapay zekada yazılım ve donanımın dengelenmesi

Yazılım ve algoritmalar yapay zeka gelişimi için hayati önem taşıyor. Diğer taraftan donanım da pratik etki elde etmede çok önemli bir rol oynuyor. Yapay zeka coini SingularityNET‘in donanım geliştiricisi Simuli ile ortaklığı önemli. Buna göre verimli YZ işleyişi için temel bilgi-grafiği arama algoritmalarını birleştiren Metagraph Pattern Matching Chip’i (MPMC) yaratmayı amaçlıyor.

yapay zeka coini

Bu noktada Yapay zeka coini AGIX token’ın kilit rolü var. AGIX token, yapay zekanın potansiyelini ortaya çıkarmanın merkezinde yer alıyor. Yapay zeka küratörlüğünü, kendi kendini organize etmeyi, problem çözmeyi hedefliyor. Ayrıca işlemleri mümkün kılarak yapay zekayı şirketler, kuruluşlar ve geliştiriciler için büyük ölçekte yapay zeka algoritmaları satın almak ve satmak için erişilebilir hale getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1