“Parti Başlıyor” Analistler, Bu 5 Kripto Parada Boğa!

Analistler 5 kripto para için önemli değerlendirmeler yapıyorlar. Analistlerin vurgularına kısaca bakalım. Hangi altcoinler için değerlendirmeler var öğrenelim.

Michaël van de Poppe’den kripto para Ethereum ve Bitcoin vurgusu

Kripto para traderı Michaël van de Poppe, Bitcoin’e (BTC) karşı yükseliş eğilimi sergiliyor. Ayrıca kripto paraların amiral gemisinin yukarı yönlü bir hareket yaşayabileceğini öne sürüyor. Van de Poppe’nin takipçilerine gönderdiği ve ekli bir grafik içeren tweet ilgi çekiyor. Buna göre rallinin 30.000 dolar seviyesinin üzerinde başlayabileceğini gösteriyor. Şu anda Bitcoin 29.777 dolardan işlem görüyor. Ayrıca Van de Poppe 29.700 doların altındaki bir fiyatın konsolidasyona işaret ettiğini öne sürüyor.

Van de Poppe, ABD’de spot Bitcoin ve Ethereum (ETH) borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) potansiyel onayına işaret ediyor. Buna göre piyasa için bir katalizör görevi görebileceğine inanıyor. ETF’lerin önemine vurgu yapan Van de Poppe, bunların etkisinin birçok kişinin fark edebileceğinden daha büyük olduğunu belirtiyor. Ayrıca hem kripto para Bitcoin hem de Ethereum için dip seviyelerin satın alınmasını tavsiye ediyor.

Analist Ali Martinez kripto para DOGE ve SHIB vurgusu

Kripto para analisti Ali Martinez, Dogecoin ve Shiba Inu arasındaki yüksek fiyat korelasyonuna dikkat çekiyor. Buna göre, DOGE’nin SHIB’in geçtiğimiz haftaki çift haneli yükselişini yansıtabileceğini öne sürüyor. Hem DOGE hem de SHIB, benzer yüksek piyasa değerine sahipler. Ayrıca yatırımcıları ve ilgiyi çeken topluluk odaklı popüler kripto projeleri.

IntoTheBlock’tan alınan veriler, 60 günlük bir süre boyunca SHIB ve DOGE arasında 0,74’lük güçlü bir pozitif korelasyon katsayısı ortaya koyuyor. Ayrıca bu da fiyat hareketlerinin genellikle aynı yönde hareket ettiğini gösteriyor. SHIB’nin son dönemdeki yükselişiyle birlikte Martinez, bu yüksek korelasyon nedeniyle DOGE’nin önümüzdeki günlerde bir ralli yaşayabileceğini düşünüyor.

BitBoy’dan Cardano vurgusu

BitBoy olarak bilinen Ben Armstrong, Cardano ana ağında Mithril yükseltmesinin uygulanmasının ardından kripto para ADA’nın potansiyel fiyat hareketini tartışıyor. Mithril yükseltmesi, Cardano blockchain’de node senkronizasyon süresini azaltmayı amaçlıyor. Ayrıca bu da yatırımcılar ve uzmanlar arasında ADA için çeşitli yüzde kazanç tahminlerine yol açıyor.

Balinalar Düşüşe Rağmen Bu Altcoin'i Toplamaya Devam Ediyor!

Bazı tahminler ADA’nın kısa vadede 31 doları aşabileceğini söylüyor. Diğer tahminlerde ise 100 dolar gibi rakamlar var. Armstrong bu tahminleri kabul ediyor. Ancak piyasa katılımcılarının %10’undan daha azının ağdaki gelişmelere dayanarak yatırım yaptığına dikkat çekiyor. Mithril yükseltmesinin beklendiği gibi ADA için önemli bir ralliyi tetiklemeyebileceğini ima ediyor. Diğer taraftan Armstrong Doların önemli ölçüde değer kaybetmesi ya da balina faaliyetlerinin artması gibi faktörlere dikkat çekiyor. Bu faktörlerin ADA’nın bu kadar yüksek bir fiyata ulaşma potansiyeline katkıda bulunabileceğini belirtiyor.

Kripto para RNDR yeni direnç seviyesinde

Render (RNDR) 1,64 dolardan toparlanarak ve 1,71 dolarlık direnci hedefleyerek yükselişe geçti. Token’ın fiyatı, 24 saatin en düşük seviyesinde destek buldu. Sonrasında ise gün içi en yüksek seviyesi olan 1,71 dolara ulaştı. RNDR’nin şu anki fiyatı 1,70 dolar seviyesinde yer alıyor. Buna göre bu durum dirençle karşılaşmasına rağmen olumlu havanın devam ettiğini gösteriyor.

“Parti Başlıyor” Analistler, Bu 5 Kripto Parada Boğa!

Teknik göstergeler yükseliş eğiliminin güçlendiğini gösteriyor. 100 günlük hareketli ortalama (MA), 20 günlük MA’nın üzerine çıkarak long pozisyonlar için güçlü bir sinyal olan golden cross oluşturdu. Kısa vadeli momentum yükseliş yönünde. Ayrıca 20 günlük MA yukarıya işaret ediyor.

Diğer göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 63,62 seviyesinde ve yukarı yönlü. Buna göre bu durum, artan alım baskısına ve iyileşen piyasa duyarlılığına işaret ediyor. Ancak, piyasa aşırı alım koşullarına yaklaştığından ve RSI hala 70 eşiğinin altında olduğundan dikkatli olunması tavsiye ediliyor. Kripto para RNDR için MACD eğilimi pozitif olup yükseliş görüşünü destekliyor.

Diğer taraftan 69,47’lik Para Akışı Endeksi derecesi RNDR piyasasına daha yüksek para girişine işaret ediyor. Bu durum da olumlu görünümü teyit ediyor. Umut verici yükseliş momentumuna rağmen kriptokoin.com olarak baktığımızda, konsolidasyon işaretleri ve potansiyel aşırı alım koşulları dikkatli olunması gerektiğini gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1