Ortaya Çıktı! OnlyFans Bu Altcoin Projesine Yatırım Yapıyor

İngiltere merkezli yetişkin içerik platformu OnlyFans’ın 2022 geliri 1 milyar doları geçti. Mali tablolarını açıklayan şirketin lider altcoin Ethereum’a yatırım yaptığı ortaya çıktı. Hızlı büyümenin ortasında, platform kripto para biriminin geleceğine bakıyor.

OnlyFans’ın bilançosundan bu altcoin çıktı!

İngiltere merkezli yetişkin içerik platformu OnlyFans, kripto para biriminin derinliklerine dalıyor. Evening Standard’ın haberine göre şirket, sermaye girişimlerinin bir parçası olarak lider altcoin Ethereum’a yatırım yapıyor. Bu arada, firma 2022’de ilk kez 1 milyar doları aşan gelirleriyle bir dönüm noktasını kutladı. Bahsettiğimiz haber de tam bu sırada geldi.

Ethereum şu anda 1.643,71 dolardan işlem görüyor. Ayrıca altcoin 24 saatlik 2.693.591.545 dolarlık işlem hacmiyle övünüyor. Dahası birçok işletme için cazip bir yatırım olmaya devam ediyor. OnlyFans da onunun potansiyelini keşfeden en son şirket oldu. Lider altcoin Ethereum’a sermaye aktarımı, OnlyFans’ın varlıklarını çeşitlendirmeye ve muhtemelen Blockchain teknolojisini veya kripto para tabanlı modelleri faaliyetlerine entegre etmeye yönelik ileri görüşlü bir stratejiye işaret ediyor.

Tartışmaların ortasında büyümeye devam ediyor!

OnlyFans’ın geçtiğimiz yıl kayda değer bir büyümeye tanık olduğunu belirtmek gerekiyor. Evening Standard’a göre, platform satışlarında %17’lik bir artışla 1,1 milyar dolara ulaştı. Ayrıca, vergi öncesi kârında da %21’lik etkileyici bir sıçramayla 525 milyon doları buldu. 1 milyon yeni içerik oluşturucunun eşlik ettiği 50 milyondan fazla yeni kullanıcı platforma akın etti. Böylece, kullanıcılar sitede kümülatif olarak 5,5 milyar dolar harcadı.

Ancak firmanın karşılaştığı zorluklar da yok değil. Geçen yıl BBC News’ın yaptığı bir araştırma, reşit olmayan kişilerin platformda video sattığını ve videolarda yer aldığını ortaya çıkararak güvenlik endişelerine yol açtı. Bu iddialara yanıt olarak OnlyFans güvenlik protokollerini savundu. Ayrıca, hesaplarında şirketin topluluğu için güvenli ve kontrollü bir ortam sağlamak için “yasal gerekliliklerin ötesine geçtiğini” belirtti.

Altcoin

Ethereum staking patladı: Altcoin fiyatı neden yükselmiyor?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Ethereum staking işleminin popülaritesinde kayda değer bir artış oldu. Ancak, merkezi olmayan finans (DeFi) protokollerinde kilitli varlıkların sürekli olarak azalması bu işlemin etkisi ve sürdürülebilirliği hakkında soru işaretleri yaratıyor. DeFi sektörü, kilitli varlıklarda kayda değer bir düşüşe tanık oldu. DefiLlama’nın verilerine göre, DeFi’deki toplam kilitli değer (TVL) Kasım 2021’deki 178 milyar dolarlık zirve noktasından 38 milyar doların altına düştü. Bunun yaklaşık 21,8 milyar doları Ethereum protokollerinde tutuluyor.

DeFi kilitli varlıklardaki düşüş kafa karıştırıcı. Bununla birlikte, Lido ve Coinbase gibi likit staking protokollerinin yükselişi bazı bilgiler sağlıyor. Lido’nun TVL’si, Kasım 2022’de merkezi borsa FTX’in çöküşünden bu yana iki kattan fazla arttı. Bu doğrultuda altcoin projesinin TVL’si şu anda 13,95 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Benzer şekilde, Coinbase’in staking hizmeti de 2,1 milyar dolar değerinde ETH çekti. Ethereum staking’inin hızlı büyümesi DeFi ortamını değiştiriyor. Ancak DeFi protokollerindeki kilitli varlıkların azalması endişeleri artırıyor. Cazip getiriler ve gelişmiş likidite sunan likit staking’in cazibesi ve Federal Reserve’in politikası gibi dış etkenler, altcoin için beklenen fiyat artışına gölge düşürdü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1