O Ülkede Bitcoin ETF Resmen Listelendi! Sıra Web3 Projelerinde Mi?

Jacobi Asset Management, planlanan ilk lansmanından yaklaşık iki yılı aşkın bir süre sonra Avrupa’nın ilk spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonunu (ETF) Euronext Amsterdam’da resmen piyasaya sürdü.

Jacobi FT Wilshere Bitcoin ETF’si Guernsey Finansal Hizmetler Komisyonu (GFSC) tarafından düzenleniyor. Söz konusu ETF “BCOIN” kodu altında işlem görecek.

Avrupa ilk spot Bitcoin ETF’sini piyasaya sürerken Amerika Birleşik Devletleri kaçınılmaz olan listelemeyi geciktirmeye devam ediyor.

Jacobi Asset Management CEO’su Martin Bednall, “ETF’miz gibi tanıdık ve düzenlenmiş yapıları kullanarak dijital varlıkların faydalarına güvenli bir şekilde erişmek isteyen kurumsal yatırımcılar adına Bitcoin yatırımını açma konusunda Avrupa’nın, ABD’nin önüne geçtiğini görmek heyecan verici.” dedi.

Öte yandan bu gelişmeyle Web3 projelerine duyulan heyecan da artmaya başlıyor.

Özellikle Launchpad XYZ token satın almak isteyenlerin sayısında son dönemde bir artış yaşanıyor.

Peki nedir Launchpad XYZ? Yakından inceleyelim…

Web3 Projelerine İlgide Artış: Launchpad XYZ Gelişimi

Her gün oluşturulan çok sayıda kripto ve halihazırda piyasada bulunan binlerce kripto ile hangisini satın alacağınıza karar vermek göz korkutucu bir görev olabilir. Bu nedenle yatırımların çoğu deneyimli yatırımcılar tarafından gerçekleştiriliyor.

Launchpad XYZ, uzmanlara gerekli bilgileri sağlayarak ancak aynı zamanda yeni başlayanları da karşılayarak kripto alanını herkese açma misyonunda. Platform, özünde, değiştirilemez tokenler (NFT’ler) ve yapay zeka destekli trading dahil olmak üzere çeşitli Web3 hizmetlerine her şey dahil bir ağ geçidi sağlayarak kripto ortamını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Bu projenin arkasındaki geliştirme ekibinin Web3’ün gizemini çözme hedefi var. Bunun, basit, kullanıcı dostu bir arayüz ve kullanıcılara bol miktarda bilgi sağlanarak yapılacağı söyleniyor.

Heyecan verici yeni Web3 girişimi Launchpad XYZ, yatırımcıların kripto piyasasının engebeli yollarında gezinmelerine yardımcı olmak için “hepsi bir arada” bir platform inşa ediyor.

Bu iddialı proje, kripto paralara, NFT’lere, blok zinciri oyunlarına ve metaverse’e erişimi basitleştirerek Web3 varlıklarının ana akım olarak benimsenmesini sağlamayı amaçlıyor.

LPX Token ve Avantajları

Launchpad XYZ’nin ekosisteminin bel kemiğini LPX token oluşturuyor. Token sahipleri, minimum 10 bin token yatırarak bir dizi avantajdan yararlanabiliyor. Bunlar arasında ücret indirimleri, NFT beyaz listelerine erişim, ön satışlar, beta oyunla oyna-kazan lansmanları ve topluluk prestij rozetleri bulunuyor.

Projenin tanıtım belgesinde belirtildiği üzere, Launchpad XYZ gelişmiş bir alım satım terminali, alım satım sinyalleri, eğitim materyalleri ve dijital varlıkları sıralamak için bir “Launchpad Quotient” puanı sunacak. Bu sistem, projeleri tek bir değere indirgeyen 400 canlı veri noktasını inceleyecek. Web3 varlıklarına eşlik eden ödül fırsatlarını da belirtecek. Bunlar bir NFT veya kripto para olabilir.

Platform, ayrıca birçok coin’in analizini sağlama, mevcut fırsatları belirleme, profesyonellerden işlem içgörüleri sağlama ve varlıklara özel göstergeler verme vaadinde bulunuyor. Tüm bunlar, eyleme geçirilebilir işlem perspektifleri sağlayan yapay zeka tarafından yönlendirilen bir platformdan geliyor. Ayrıca, işlem sistemi ücretleri, yönlendirme ücretleri ve sinyal ücretleri gibi yollarla bir gelir modeli de sağlıyor.

Apollo: Yapay Zeka Destekli Asistan

Launchpad XYZ, ayrıca bir merkeziyetsiz borsaya da sahip. Kullanıcılar, birçok varlık çiftini alıp satabilecekler. LPX stake eden kullanıcılar ayrıca daha düşük ücretlerden de faydalanabilecekler.

LPX tokenin ön satışının aşamasının başlangıcından bu yana kazandığı ilgi göz önüne alındığında, yatırımcılar kolay karar verebiliyor.  Bu nedenle Launchpad XYZ token satın almak isteyenlerin sayısı son zamanlarda artıyor.

Platform, deneyimli trader’lardan veri odaklı içgörüler ve kurulumlar sağlayan “Apollo” adlı yapay zeka destekli bir asistana bile sahip olacak.

Bu da projenin en umut verici araçlarından biri olarak tanımlanıyor.

Launchpad XYZ’e göre Apollo, “yatırımcıların kâr potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için “dijital varlıkların kodunu çözebilecek, paha biçilmez içgörüleri ortaya çıkarabilecek ve verileri bilinçli kararlara dönüştürebilecek.”

Platform ayrıca, yatırımcıların web3’ün belirsiz sularında gezinmelerine yardımcı olacak Launchpad Quotient adlı yenilikçi bir sıralama sistemi de sunuyor.

Ayrıca, indirimli ücretler, NFT beyaz liste erişimi ve kripto ön satışlarına özel giriş dahil olmak üzere LPX tokenlerini uzun vadeli tutmak için teşvikler de bulunuyor.

LPX Token Ön Satışı

Launchpad XYZ’nin LPX token staker’ları için sağladığı büyük avantajlar, tokenin uzun vadeli tutulmasını teşvik ediyor ve token büyük borsalarda yayına girdiğinde satış baskısını azaltması gerekiyor.

Launchpad XYZ’nin teknik dokümanına göre proje, Launchpad Feed, Token ve NFT Directory, Metaverse Library ve Gaming Hub dahil olmak üzere platformunun bazı ana özelliklerini 2023’ün 3. çeyreğinde başlatacak.

Birçok gözlemci, platformun önemli ölçüde kullanıcı tarafından benimsenmesi halinde, bu durumun platformun kripto parası LPX tokeni için önemli bir talep yaratabileceğini söylüyor.

Aralarında birçok önemli isimlerin bulunduğu influencer’lar da coin’den bahsediyorlar.

Şu an 1,29 milyon dolardan fazla fon toplanan ön satışta Launchpad XYZ token satın almak isteyenler web sitesi üzerinden işlem gerçekleştirebiliyor.

source site-2