Nam Salan Analist Açıkladı! “Bu Altcoin’de 2x Bekliyorum”

YouTube’da 162.000 abonesi bulunan ünlü Bitcoin ve altcoin analisti Michaël van de Poppe’den yeni görüşler var. Piyasadaki gerileme döneminde bile orta ölçekli altcoin Injective (INJ) için önemli bir fiyat artışı öngörüyor. Van de Poppe’nin analizi tarihsel fiyat modellerine ve potansiyel eğilimlere dayanıyor.

Altcoin INJ’nin 15 dolara ulaşma potansiyeli

Yakın tarihli bir video strateji oturumunda van de Poppe açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Altcoin Injective’in (INJ) 15 dolara kadar kayda değer bir artışa tanık olabileceğini öne sürüyor. Bu öngörü, altcoin’in özellikle piyasa dalgalanmalarına karşı direnç gösterdiği dönemlerdeki tarihsel fiyat hareketine dayanıyor.

Analist, altcoin INJ’nin Mart ve Haziran aylarında gözlemlenen kalıpları yineliyor olabileceğini vurguluyor. Bu dönemlerde INJ, Bitcoin (BTC) ile birlikte fiyat düşüşleri yaşamış durumda. Ancak lider kripto para birimine kıyasla daha hızlı bir toparlanma gösteriyor. Diğer taraftan Van de Poppe, “Injective, piyasaların trende geri döneceğinin ya da en azından bir miktar ivme kazanacağının bir işaretidir” diyor. Van de Poppe, 30.000 dolar BTC seviyesine ulaşmanın Bitcoin’den önemli bir güç gerektirdiğini belirtiyor. Ayrıca bunun bir anda gerçekleşmeyebileceğini vurguluyor.

INJ’nin Etkileyici Performansı

Injective’in yolculuğu etkileyici bir büyüme sergiliyor. Altcoin 2022’yi 1,27 dolardan kapattı. Diğer taraftan şu anda 7,42 dolara yükselerek %484’lük kayda değer bir artış gösterdi. Varlığın tarihsel performansı göz önünde bulundurulduğunda15 dolara doğru daha fazla yükselme potansiyeli bir olasılık haline geliyor. Bitcoin’in piyasa durumuna baktığımızda Bitcoin son 24 saatte %1,4 düşüşle 26.095 dolar değerinde yer alıyor. Bitcoin bir gerileme yaşarken, altcoin INJ’nin büyüme potansiyeli dikkat çekiyor. Van de Poppe’nin analizi, Injective’in benzersiz modellerinin ve esnekliğinin, piyasadaki belirsizliklerin ortasında onu olumlu bir şekilde konumlandırabileceğini öne sürüyor.

Bugün, Bu 32 Altcoin İçin Kritik: İşte Yaşanacaklar!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda INJ’nin yükseliş potansiyelini analiz etmek elbette önemli. Buna göre piyasa duyarlılığı dalgalanmaya devam ediyor. Diğer taraftan Michaël van de Poppe’nin görüşleri Injective’in potansiyeli hakkında yeni bir bakış açısı sağlıyor. Altcoin INJ’nin BTC fiyat düşüşleri sırasında toparlanmasının tarihsel modeli, zorlu zamanlarda daha iyi performans gösterme kapasitesine bir bakış sunuyor. INJ önceki rallileri tekrarlarsa, 15 dolar işaretine ulaşmak gerçekten de ufukta olacak. Diğer taraftan yatırımcılar, piyasa dinamikleri arasında gezinirken altcoin’in hareketini dikkatle gözlemliyor. Ayrıca altcoin de önemli kazançlar vaat ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1