Nam Salan Analist Açıkladı! 6 Altcoin Sonraki Boğa Adayları

Bitcoin ve altcoin dünyasında bir sonraki boğa dönemine yönelik büyük beklentiler var. Hangi kripto para birimlerine yatırım yapılması gerektiği soruların baş kısmında yer alıyor. Zaman zaman analistler tarafından farklı değerlendirmelere de şahit oluyor. Ünlü kripto para analisti ve traderı Michaël van de Poppe’den haber var. Kısa süre önce kripto para piyasasına ilişkin görüşlerini paylaştı. Ayrıca gelecek vaat eden altcoinler hakkındaki görüşlerini ve Bitcoin için fiyat tahminini vurguladı.

Mevcut piyasada altcoin potansiyeli

Van de Poppe, mevcut piyasa durumu ile 2020’de yaşanan boğa rallisi arasında paralellikler kuruyor. Bir dizi tweette, diğerlerinden daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğuna inandığı altcoin kategorilerini vurguluyor.

Bu kategoriler arasında altcoin Arbitrum (ARB), Optimism (OP)’ye yer veriyor. Diğer taraftan Injective Protocol (INJ) ve Sui (SUI) gibi yeni coinleri tanımladı. Ayrıca, memecoinlerin önemine dikkat çekiyor. Buna göre Pepe (PEPE) ve Dogecoin’i (DOGE) izlenmesi gereken ilgi çekici adaylar olarak adlandırıyor.

Bitcoin’in potansiyel toparlanması ve emtia ile korelasyonu

Bitcoin ve emtialar, özellikle de gümüş arasındaki korelasyon hakkında yorum yapan Van de Poppe ilginç bir duruma işaret ediyor. Buna göre, gümüşün tüm kayıplarını telafi etmeyi ve Temmuz seviyelerine dönmeyi başardığını belirtiyor. Diğer taraftan Bitcoin’in de benzer bir yörünge izleyerek potansiyel olarak yeniden güç kazanabileceğini vurguluyor. Ayrıca 30.000 dolar seviyesine yükselebileceğini ima ediyor.

Güçlü Boğa Koşusu, Bu Altcoin İçin Umutları Artırdı!

Analistin altcoin Ethereum’un fiyat modelleri ve gelecek beklentileri hakkında da görüşleri yer alıyor. Ethereum’un 2019 ve 2023’teki fiyat hareketleri arasında bir paralellik kuruyor. Buna göre Van de Poppe, Ethereum’un Mayıs 2024’te gerçekleşmesi öngörülen Bitcoin halvinginden yaklaşık sekiz ay önce bir dip aşaması yaşadığını gözlemliyor. Ethereum’un fiyat dinamiklerindeki bu tarihsel örüntünün, gelecekteki performansı için sonuçlar doğuracağını vurguluyor.

Kapsamlı bakış açısı

Van de Poppe’nin görüşleri hem altcoin potansiyeli hem de Bitcoin’in fiyat gidişatı hakkında kapsamlı bir bakış açısı sunuyor. Kripto para piyasası gelişmeye devam ederken, analizleri hem yatırımcılar hem de meraklılar için değerli perspektifler sunuyor.

Bu Hafta Binance'deki Hangi Altcoinler Ralli Planlıyor?

Bu öngörülerin nasıl gelişeceğini zaman gösterecek. Ancak kriptokoin.com olarak baktığımızda Van de Poppe’un deneyimli bir analist olarak sahip olduğu itibar, değerlendirmelerine ağırlık katıyor. İlerleyen zaman dilimlerindeki gelişmelerin isabetli olması analistin itibarını daha da artıracak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1