Muhteşem Ralli Bekliyor! ‘Bu 4 Altcoin Saatli Bomba’

Dört altcoin için muhteşem ralli beklentisi var. Analistler özellikle kripto paraların fiyat hareketlerine odaklanıyorlar. Peki hangileri bunlar? Yazımıza bakalım.

Altcoin Sherpa olarak bilinen bir trader, Ethereum tabanlı bir altcoin için önemli değerlendirmeler yapıyor. Buna göre Maker’ın mevcut fiyatından neredeyse %30 oranında değer kazanma potansiyeline sahip olduğunu vurguluyor. Twitter’da 196.400 takipçisi olan Altcoin Sherpa, Maker’ın (MKR) mevcut piyasa koşullarında kayda değer bir güç gösterdiğini belirtiyor. Trader, Maker’ın yönetişim tokeninin 1.330 dolar civarındaki direnç seviyesinin üstesinden gelebilmesi halinde 1.700 doların üzerine çıkabileceğini öne sürüyor.

Altcoin Sherpa ayrıca blok zinciri oracle’ı Chainlink (LINK) hakkında da saatli bomba vurgusu yapıyor. Trader, Chainlink’i güçlü bir altcoin olarak değerlendiriyor. Ayrıca yaklaşık 5,50 ila 7,50 dolar aralığını satın alma fırsatları görüyor. Altcoin Sherpa, 450 günlük birikimin ardından Chainlink’i güvenli bir altcoin seçeneği olarak görüyor. Ayrıca söz konusu fiyat aralığında tekliflerin katmanlandırılmasını öneriyor.

Ethereum için patlama sinyali

Bitcoin (BTC) ile kıyaslandığında, altcoin Ethereum (ETH) bu yıl önemli bir performans düşüklüğü yaşadı. Ayrıca yılın başından bugüne kadarki kazançları lider kripto para biriminin yaklaşık %20 gerisinde kaldı. Ancak kripto piyasasındaki uzmanlar, Ethereum’un yörüngesine olumlu bir dönüşüm getirebilecek koşullarda potansiyel bir değişim görüyor.

Negentropic olarak bilinen Glassnode kurucu ortağı 3 Ağustos’ta Ethereum’un ‘saatli bir bomba’ gibi olduğunu tweetledi. Altcoin ETH için kısa vadeli riskleri kabul ediyor. Ayrıca, orta vadede Ethereum’un altın bir fırsat sunduğu düşüncesinde. ETH/BTC grafiğini alternatif varlıklar için daha iyi günlerin geleceğine dair bir sinyal olarak yorumlayan Negentropic, yatırımcıların BTC’den altcoinlere geçmesini öneriyor.

Analiz ne diyor?

Negentropic’in ETH/BTC grafiğine ilişkin analizi, paritenin bir dizi düşük zirveye işaret ettiğini gösteriyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda şu anda 1 yılın en düşük seviyesine yakın olduğunu ortaya koyuyor. Bu gözlem, Ethereum için potansiyel bir geri dönüş sinyaline işaret ediyor. Ayrıca potansiyel olarak bir kırılmaya yol açabilir. 4 Ağustos itibariyle Ethereum 1.835 dolardan işlem görerek son 24 saatte %0,36’lık bir artış gösterdi.

Bitcoin’in 30 günlük düşüşüne benzer şekilde performansı haftalık %1,3’ün üzerinde ve aylık %5’in üzerinde düşmüş olsa da, Ethereum yılın başından bugüne yaklaşık %53 değer kazanırken, Bitcoin %75 artış gösterdi. Buna ek olarak, Ethereum ağı son zamanlarda büyümede bir artış yaşadı. Ayrıca adres sayısı Temmuz ayı sonunda 450.000’e geldi. Buna göre son iki yılın en yüksek seviyesine ulaştı ve geçen ay 80.000 yeni adres eklendi.

Altcoin DOGE için artış sinyali

Geçtiğimiz hafta hem DOGE hem de LINK düşüş trendleriyle karşılaştı. Buna göre fiyatları sırasıyla %4 ve %10 oranında geriledi. DOGE şu anda 0,074 dolardan işlem görüyor. Meme coin düşüş eğilimini genişleterek %5 oranında geriledi. Ayrıca kısa bir süre 0,07703 dolar ile zirve yaptıktan sonra gün içi en düşük seviyesi olan 0,07305 dolara ulaştı. Bu düşüş, DOGE’yi 0,07 dolar destek seviyesinde işlem gördüğü 24 Temmuz’dan bu yana en düşük seviyesine yerleştiriyor.

Altcoin

Fiyatın 51’lik RSI tabanının altında zayıflaması bu düşüşe katkı sağlıyor. RSI şu anda 50’de yar alıyor. Altcoin DOGE günlük düşük seviyenin biraz üzerinde 0,0734 dolardan işlem görüyor. Buna göre, beklemek mi yoksa satın almak mı gerektiği sorusu ortaya çıkıyor. Ana destek bölgesi 0,06 dolar seviyesinde. Ancak yükseliş momentumu devam ederse, bu seviyeye yakın bir yükseliş ve pump hareketi görülebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2