Milyonluk Aboneli Analist, Radarındaki 5 Altcoin İsmini Verdi!

Milyonluk aboneli analist Altcoinbuzz radarındaki beş altcoin projesine yer verdi. Her projenin ayrı bir değeri var. Diğer taraftan projeler sürekli gelişen kripto dünyasında benzersiz özellikler ve büyüme potansiyeli sergiliyor. Bakalım o projelere.

Altcoin GraphLinq Protocol: Kullanıcı dostu araçlarla otomasyonu basitleştirmek

Altcoin GraphLinq Protocol, sürükle-bırak çözümü sunarak otomasyona kullanıcı merkezli bir yaklaşım getiriyor. Kullanıcılar, kodlama becerilerine ihtiyaç duymadan otomasyon süreçlerini sorunsuz bir şekilde oluşturabiliyor ve dağıtabiliyor.

Bu protokol dört temel bileşen ortaya koyuyor. Geliştirme için GraphLinq IDE. Hızlı yürütme için Instant Wizard App. Sorunsuz çalışma için Engine ve erişilebilirlik için bir Marketplace. Ayrıca yapay zeka tarafından desteklenen GraphLinq Chat’in yakın zamanda eklenmesi, kullanıcı etkileşimini geliştiriyor. Altcoin GLQ, ekosistem içindeki işlemleri kolaylaştırarak onu kullanıcılar için çok yönlü bir araç haline getirir.

Alpaca Finance: Kaldıraçla verim çiftçiliğinde devrim yaratıyor

Altcoin Alpaca Finance, Binance Smar Chain üzerindeki en büyük borç verme protokolü olarak öne çıkıyor. Ayrıca kaldıraçlı verim çiftçiliğine olanak sağlıyor. Diğer taraftan Platform bir kazan-kazan senaryosu sağlıyor. Ayrıca borç verenler istikrarlı getirilerden fayda sağlıyorlar. Diğer taratfan borç alanlar da teminatsız kredilere erişebiliyor.

Yield farming (Verim çiftçiliği) meraklıları kaldıraç kullanarak potansiyel olarak kârlarını artırabiliyor. Yaklaşan NFT pazaryeri ve 2023’ün 3. ve 4. çeyreğindeki oyun girişimleri önemli. Buna göre, altcoin Alpaca Finance’in yol haritasına başka bir heyecan katmanı ekliyor.

Aavegotchi: NFT’leri, DeFi’yi ve Metaverse’i birleştirme

Altcoin Aavegotchi, geleneksel NFT’leri oyun, DeFi ve metaverse ile entegre ederek bunların ötesine geçiyor. Proje, arazi mülkiyeti, stake etme ve altcoin GHST adlı yerel bir token ortaya koyuyor.

2023’ün 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek olan Gotchichain, gelişmiş işlevsellik için altcoin Polygon Supernet’leri kullanacak. Ayrıca Aavegotchi etkinlikleri için özel bir blockchain sağlayacak. GHST tokenleri ekosisteme güç verecek. Diğer taraftan, projenin yenilikçi yaklaşımı NFT koleksiyoncuları ile DeFi meraklıları için yeni yollar açıyor.

Altcoin Linear Finance: Zincirler arası uyumlu ticaret protokolü

Linear Finance, temel varlıkların değerini simüle eden likit varlıklara maruz kalmayı sağlayan, zincirler arası uyumlu bir ticaret protokolü sunuyor. Ayrıca çoklu teminat stake etme, web sitesi geliştirmeleri ve 3. çeyrekte yeni likit listelemeleri vurgulayan bir yol haritası var. Böylece platform, kullanıcı deneyimlerini zenginleştirmeyi hedefliyor. Platformun gerçek dünya değerlerine sabitlenmiş varlıklara odaklanması, onu DeFi ortamında ilgi çekici bir oyuncu olarak konumlandırıyor.

Secret Network: Gizlilik odaklı akıllı sözleşmeler ve daha fazlası

Gizliliğe öncelik veren Cosmos Hub tabanlı bir proje olan Secret Network ile gizlilik ön plana çıkıyor. Buna göre Durdurulamaz Cüzdanlar da dahil olmak üzere 3. çeyrek sürümleri, güvenlik politikaları ile programlanabilir Gizli sözleşmeler sunuyor.

Ağın gizlilik odaklı yaklaşımı ve çeşitli blockchain’lerle birlikte çalışabilirliği, onu gelişmiş akıllı sözleşme işlevselliği arayan gizlilik bilincine sahip kullanıcılar için potansiyel bir oyun değiştirici haline getiriyor.

XCAD Network: İçerik oluşturucuları kripto paralar ile güçlendirmek

Altcoin XCAD Network, YouTube’a benzer şekilde içerik oluşturucuları kendi kripto tokenlerini çıkarmalarına izin vererek güçlendiriyor. Bay Beast ve KSI gibi önemli içerik oluşturucular halihazırda projenin bir parçası.

Diğer taraftan hayranlar, videoları izleyerek ve en sevdikleri içerik oluşturucularla daha fazla etkileşim kurarak içerik oluşturucu tokenler kazanıyorlar. Buna göre altcoin XCAD Network kriptokoin.com olarak baktığımızda, benzersiz model söz konusu. Böylece hem içerik oluşturucular hem de hayranlar için yenilikçi bir gelir akışı ekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1