Microsoft, Bu Altcoin ile İşbirliği Yapıyor!

Eski Facebook çalışanları tarafından kurulan Aptos (APT), dünyaca ünlü Microsoft ile yeni bir yapay zeka ortaklığı başlattı. Son dakika duyurusunu altcoin piyasasında pik hareketler takip ediyor.

Microsoft ve Aptos Labs, AI Blockchain çözümleri üzerine çalışıyor

Son dakika duyurusuna göre Aptos, Aptos Assistant adlı yeni bir sohbet robotu da dahil olmak üzere yapay zeka ve Blockchain teknolojisini birleştiren yeni teklifleri dağıtmak için Microsoft ile işbirliği yapıyor.

Söz konusu Chatbot, Microsoft’un Azure OpenAI Hizmeti tarafından desteklenmektedir. Sonuç olarak, Aptos Labs, Microsoft’un yapay zeka (AI) teknolojisini kullanarak araçlarını ve hizmetlerini genişletiyor.

Aptos Labs CEO’su Mo Shaikh, yaptığı açıklamalarda, “Yapay Zeka ve Blockchain teknolojileri önemli bir nedenden dolayı hızla birleşiyor: Her ikisi de internetin evrimini derinden etkileyen ve toplumu şekillendiren nesiller arası atılımlardır” dedi.

İki şirket ayrıca, Blockchain teknolojisinin kullanım durumlarını genişletmek için varlık tokenizasyonu, ödeme seçenekleri ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) dahil olmak üzere Blockchain tabanlı finansal hizmet çözümlerini keşfetmeyi kabul etti. Aptos, ağının güvenliğini artırmak için Microsoft Azure üzerinde doğrulayıcı node operatörleri çalıştıracak.

Altcoin yatırımcıları olumlu tepki verdi: APT çift haneli fırladı

Aptos (APT) fiyatı duyurunun ortaya çıktığı saatlerde çift haneli yükseliyor. Aşağıdaki grafikten görülüğü üzere ralli bir saatlik zaman dilimi içerisinde gerçekleşti. APT şu ana kadar büyük bir düzeltme görmedi.

Kriptokoin.com olarak gelişmenin ayrıntılarına bu sayfadan yer veriyor olacağız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1