Metamask Bu Altcoin İçin Yeni Bir Hamle Yaptı: Satılabilecek!

Merkezi olmayan cüzdan sağlayıcısı Metamask, sorunsuz para transferini mümkün hale getirmek için çalışmaya devam ediyor. Bu doğrultuda yeni bir kriptodan itibari paraya aktarım özelliğini kullanıma sundu. Kullanıcılar artık yeni “Sat” özelliğiyle Ethereum’u itibari para birimi için nakde çevirebilecekler.

MetaMask, lider altcoin için satma özelliğini başlattı

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere MetaMask, daha önce cüzdanın kullanıcıların banka hesaplarından, PayPal’dan ve banka ve kredi kartlarından itibari para kullanarak kripto satın almalarına izin verdi. Şimdi MetaMask’ın Portfolio’daki satış özelliği, bu hamlesinden yaklaşık beş ay sonra geldi. Bu bağlamda MetaMask, kullanıcıların ETH satmasına olanak tanıyan bir özelliğin başlattığını duyurdu.

MetaMask, 5 Eylül’de X’te yaptığı bir paylaşımda, platformun Portfolio merkezi olmayan uygulamasına bağlı kripto cüzdanlarına sahip kullanıcıların ETH’yi nakde çevirebileceklerini ve ABD, İngiltere ve Avrupa’nın bazı bölgelerindeki banka hesaplarına itibari para gönderebileceklerini söyledi. Kripto cüzdanı, ilk sunumun ETH ile sınırlı olduğunu kaydetti. Ancak gelecekte “katman 2 ağlarındaki yerel gaz tokenlerine” genişletmeyi planladığını belirtti.

Kripto cüzdanı önemli ortaklıklar kurmaya devam ediyor

MetaMask ve PayPal, kripto ödemelerini kolaylaştırmak için geçen yıl ortak oldu. Böylece, kullanıcıların kripto satın almaları için basit ve kullanışlı bir yol sağladılar. Kripto cüzdan altyapı sağlayıcısı, başarılı rampa üstü işlemleri yürütmek için PayPal’dan yararlanan ilk Web3 cüzdanı oldu. Başlangıçtan itibaren Ethereum, kripto cüzdanı üzerinden satın alınabilen tek altcoin idi.

MetaMask Ürün Müdürü Lorenzo Santos, “PayPal ile bu entegrasyon, ABD’deki kullanıcılarımızın MetaMask aracılığıyla sorunsuz bir şekilde kripto satın almalarının yanı sıra Web3 ekosistemini de kolayca keşfetmelerini sağlayacak” dedi. Kripto cüzdanı daha önce MoonPay, Sardine, Transak ve Wyre gibi kripto rampa sağlayıcılarıyla ortaklıklarını duyurdu. Ayrıca, Mart ayında platform, kurumsal müşterileri için bir staking pazarı başlattı.

MetaMask on-ramp desteği Hindistan’da yayında

PayPal ortaklığından kısa bir süre sonra MetaMask, Hintli kullanıcıların bankalarını kullanarak işlemlerini tamamlamalarına izin verdi. Bu, ülkenin amiral gemisi ödeme teknolojisi Birleşik Ödemeler Arayüzünü (UPI) kullanma hamlesiydi. Böylece kripto cüzdanı, Hindistan’ın kullanıcı tabanına anında kripto erişimi getirdi. O zamandan önce, ülkenin devasa kripto ticaret topluluğu tamamen sert vergi rejimlerine tabi olan yerel kripto borsalarına bağımlıydı.

MetaMask UPI desteğinin Hindistan’a getirdiği verimli kripto işlemlerinin yanı sıra, kullanıcı deneyimini de daha hızlı ve daha ucuz hale getirdi. Bunun, küçük ödemeler kategorisinde radikal bir değişim yarattı. Ayrıca, ülkenin dijital altyapısını zorladı. Böylece, ülkedeki Web3.0 altyapısını ilerletmede uzun bir yol kat edebileceğine olan inancı pekiştirdi. “Sat” özelliğinin eklenmesi, kripto cüzdanının faaliyet gösterdiği bölgelerde kripto işlemlerini kolaylaştırma planının da altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1