Merkeziyetsiz Finans (DeFi) Protokolü, Sisteminde Güvenlik Açığı Tespit Etti: “Fonlarınızı Hemen Çekin”

Merkeziyetsiz bir borç verme protokolü olan Ajna.finance, kullanıcılarının bir bölümünün saldırıya uğramasının olası bir yolunu tespit ettiğini açıkladı ve kullanıcılarına kripto para fonlarını mümkün olan en kısa sürede çekmelerini tavsiye etti.

Protokol, konuyu birkaç saat önce resmi Twitter hesabından duyurdu.

Açıklamaya göre, güvenlik açığı bazı borç alanları etkileyebilir ancak borç verenleri etkilemiyor, bu nedenle protokol kullanıcılara borçlarını ödemelerini ve teminatlarını kaldırmalarını tavsiye ediyor. Ayrıca açıklamaya göre borç verenlerin likiditelerini protokolden çıkarmalarının da uygun olduğu belirtiliyor.

Protokol, sorunu gidermek ve platformu çeşitli güvenlik denetimcileri tarafından çalıştırdıktan sonra yeniden kullanıma sunmak için çalıştığını söyledi. Ayrıca uzun bir geri dönüş süresi beklemediklerini de belirtti.

DeFi dünyasında yalnızca Ağustos ayında 20’den fazla saldırı gerçekleşmiş ve 17 milyon dolardan fazla fon hackerların eline geçmişti. Fonların büyük bir kısmını Ethereum olarak Tornado Cash’e gönderilerek karıştırılmaya çalışıyor. Bununla birlikte Tornado Cash gibi mixer hizmetlerini kullanan cüzdanlar borsalar tarafından genellikle kara listeye alınıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4