Memecoin Çılgınlığı Kötü Bitti! Yüzde 4 Milyon Yükselen Altcoin Sıfıra Gidiyor!

Coinbase’in katman 2 çözümü Base Blockchain’i üzerinde bir memecoin olan BALD, dün gece piyasaya sürülmesinin ardından yaklaşık olarak %4.000.000 yükseliş yaşamıştı.

85 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşan BALD 7000 ETH’lik likiditenin çekilmesiyle %85’lik bir düşüş yaşadı.

Dün yayınlanan haberimizde tokenin arkasında kimin ya da kimlerin olduğunun bilinmediğini, base ağının yeni bir ağ olduğunu ve henüz test aşamasında olduğunu, bu tarz projelerin dolandırıcılık içerebileceği belirtmiş ve yatırımcıları uyarmıştık.

BALD’ın fiyatındaki ani geri çekilme sonrası BALD tokene ait olduğu düşünülen Twitter hesabından “hala buradayız, sakin beyler, BALD şu anda BASE’deki en likit para, dağıtımdan buyana hiçbir noktada token satmadım. Az önce iki taraflı likidite eklendi/kaldırıldı ve satın alındı.” yazdı.

Memecoinlerin riskleri ve herhangi bir içsel değeri bulunmaması nedeniyle kripto para kullanıcılarının çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle de piyasaya henüz çıkmamış bir ağ içerisindeki memecoinler son derece riskli olabilir ve dolandırıcılık içerebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4