LUNC’ta Delist Riski! Sırada Binance Mi Var?

Terra ağı Mayıs ayında yaşanan büyük çöküşten sonra Terra ve Terra Classic olarak iki ağa ayrıldı. Bundan sonra pek çok borsa Terra Classic ağı tokenlerini desteklediğini duyurdu.

Bu borsalardan biri de dünyanın en büyük kripto para borsası Binance olmuştu.

Pek çok borsa ve platform LUNC desteği sunarken LUNC için kötü haber geldi.

Bu noktada LUNC DAO yaptığı paylaşımda dijital varlık platformu Fireblocks‘un LUNC desteğini sonlandıracağını belirtti.

LUNC DAO, Fireblocks’un LUNC kararının arkasında “güvenilir olmayan genel düğüm altyapısı, yükseltmeler ve değişikliklerle ilgili koordine olmayan karar almaya yol açan merkezi olmayan yönetişim, vergi ücreti yapısında sık sık yapılan değişiklikler ve herhangi bir teknik dokümantasyon eksikliği” olduğunu söyledi.

Firebloks yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu ağı altı aydan fazla bir süredir yakından takip ediyoruz ve bu zincirin çok yüksek bir fon kaybı ve genel istikrarsızlık riski taşıdığının farkındayız.”

Fireblocks’un bu hamlesini yorumlayan uzmanlar bu durumun FireBlocks’u saklama çözümü veya diğer hizmetler olarak kullanan merkezi borsaların LUNC desteğini sonlandırabileceği anlamına geldiğini söyledi.

Bu yorumlar sonrasında “0xEars” isimli Twitter kullanıcısı Binance’in LUNC için farklı bir saklama çözümü kullandığına dair spekülasyonlar ortaya çıktığını belirtti.

Bu paylaşımı alıntılayan LUNC DAO ” Bu LUNC için iyi haber. Binance’te kalmak en önemli şeydir.” dedi.

LUNC son 24 saatte %1,17 son bir haftada %2,49 oranında yaşadığı düşüşle yazım esnasında 0,00007737 dolardan işlem görmeye devam ediyor

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4