Litecoin Yarılanması İstenilen Etkiyi Yaratmadı: Neler Oluyor?

Litecoin, 2 Ağustos günü beklenen yarılanma etkinliğini tamamlarken, LTC fiyatı istenilen performanstan oldukça uzaktaydı. Madencilik ödülü 12,5’ten 6,25’e düşerken, hashrate oranı da etkinlik sonrası geriledi.

Yarılanma öncesi sosyal medyadaki bahsetmeleri fırlayan Litecoin, ilk aşamada oldukça önemli ve iyi bir performans sergiledi.

litecoin haberleri

Coinwarz’ın grafiği, etkinlik sırasında LTC’nin hashrate’inin de yükseldiğini ortaya koydu. Ancak, grafik daha sonra düştüğü için yükseliş trendi çok kısa sürdü.

Hashrate’deki düşüşe rağmen, LTC’nin madencilik zorluğunun yükseldiğini görmek ilginçti Bir düşüşün ardından, madencilerin ücretleri de madencilik endüstrisi için iyimser görünen yukarı doğru bir ivme kazandı.

Santiment’in grafiğine göre Litecoin’in ağ etkinliği de aynı seviyede kaldı. Blok zincirinin günlük aktif adresleri yüksek kaldı. Altcoin‘in işlem sayısı da arttı ve bu da kullanımın arttığını gösteriyor.

Bununla birlikte, kârdaki günlük on-chain işlem hacmi hafifçe azaldı ve bu da düşüş fiyat hareketine bağlanabilir.

Fiyat ise yarılanma sonrası 24 saatte %5, son bir haftada ise %8 geriledi. Coinglass’ın verileri, LTC’nin açık ilgisi yüksek olduğu için fiyat düşüş eğiliminin devam edebileceğini ortaya koydu. Popüler bir kripto etkileyicisi olan Shan Belew, bir tweetinde LTC’nin fiyat hareketinin 2015-17 yörüngesini taklit ettiğine dikkat çekti.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7