Kurumsal Bitcoin Fonlarından Çıkışlar Sürerken, Solana ve Bu Altcoinlere Para Girişi Oldu!

Yatırımcılar Bitcoin ve altcoinlerden bir ralli beklerken Coinshares, haftalık kripto para raporunu yayınladı.

Coinshares, kripto para fonlarından geçtiğimiz hafta 107 milyon dolarlık çıkış olduğunu söyledi.

“Kripto para yatırım ürünleri bu hafta çıkış gördü ve son haftalarda kâr artışı hızlanarak toplam çıkışlar 107 milyon dolara ulaştı.”

Kripto fonlarına bireysel olarak bakıldığında fon çıkışlarının çoğunluğunun Bitcoin’de olduğu görüldü.

BTC, geçtiğimiz hafta 111,4 milyon dolarlık çıkış yaşarken en büyük altcoin Ethereum‘da (ETH) 5,9 milyon dolarlık çıkış görüldü.

BTC’nin düşüşüne endekslenen Bitcoin Short fonunda da bir çıkış yada giriş yönünde herhangi bir hareket olmadığı görüldü.

Diğer altcoinlere baktığımızsa Solana (SOL) 9,5 milyon dolar, XRP 0,5 milyon dolar, Litecoin (LTC) 0,5 milyon dolar giriş yaşarken Cardano (ADA) ise 0,3 milyon dolarlık çıkış yaşadı.

“Bitcoin, Mart ayından bu yana haftalık en büyük çıkış olan toplam 111 milyon dolar tutarında çıkış görerek yine birincil odak noktası oldu.

Altcoin duyarlılığı iyileşiyor gibi görünüyor ve Bitcoin ve Ethereum’daki çıkışları dengeliyor.

Solana, toplamda 9,5 milyon dolar ile en büyük girişi gördü.”

Bölgesel fon giriş-çıkışlarına bakıldığında ise 70,8 milyon dolarlık çıkış ile Kanada’nın ilk sırada yer aldığı görüldü.

Kanada’dan sonra 28,5 milyon dolar ile Almanya ikinci sırada yer alırken; üçüncü sırada 6,1 milyon dolar ile İsviçre yer aldı.

Bu çıkışlar karşısında Avustralya 0,3 milyon dolar; ABD ise 0,2 milyon dolar giriş yaşadı.

 

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4