Kripto Uzmanı Bluntz’ın Radarında: Bu Altcoin’de Yeni Zirve Bekleniyor!

Popüler bir kripto para analisti, Ethereum (ETH) tabanlı bir altcoin hakkında yükseliş beklentisini dile getirdi.

Kripto analisti Bluntz, Chainlink’in (LINK), dolar, Bitcoin ve Ethereum işlem çiftlerinde oluşan boğa bayrağı yükseliş modeli ile ilgili umut verici bir değerlendirme yaptı. Bluntz’un analizine göre, altcoin fiyatı bu boğa bayrağı deseni sayesinde yakın bir gelecekte yeni bir yerel zirveye ulaşabilir.

“Artık LINK’te tüm işlem çiftlerinde (USD, BTC, ETH) açık bir takoz/boğa bayrağı kırılması var. Şimdiye kadar çok iyi, 3 çiftte de yeni bir zirve bekleniyor.” 

Boğa bayrağı modeli, teknik analizde sıkça kullanılan ve genellikle varlık fiyatının kısa vadeli bir düzeltme döneminden sonra yükselişine devam etme olasılığını gösteren bir formasyondur. Bu modelde, varlık fiyatı önce belirgin bir yükseliş yaşar, ardından ise daha düşük bir volatiliteyle yatay bir düzeltme hareketi gerçekleştirir. Bu düzeltme aşaması, bayrağın direği olarak adlandırılan bir çizgi ile sınırlanır. Düzeltme sonrası genellikle fiyat tekrar yükselişe geçer ve bayrağın direği boyunca yükselir.

Bluntz bu haftanın başlarında da, Chainlink’in “umut verici görünmeye başlayan” kripto varlıklarından biri olduğunu söylemişti.

Kripto trader’ı LINK dışında, Dogecoin’i (DOGE) de inceledi ve popüler meme coin’in yükseliş işareti verdiğini söyledi. Bluntz’un grafiğine göre, analist Dogecoin’in mevcut seviyeden en az %20 değer kazanabileceğini ve 0.09 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor gibi görünüyor.

“DOGE da yine güzel görünüyor, dört saatlik grafikte kanal yapısı korundu ve yapı daha düşük zaman dilimlerinde tekrar yukarı doğru kaymaya başlıyor.” 

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7