Kripto Piyasası Durgun, Ancak Binance’daki Bu Altcoin Uçuyor!

Kripto para piyasanın önde gelen projeleri sakin bir hafta sonu geçiriyor. Lider kripto Bitcoin, 29 bin doların etrafında dolaşmaya devam ediyor. Lider altcoin Ethereum da momentumdan yoksun. Bununla birlikte, bir token piyasada göz kamaştırıcı bir performans sergiliyor.

Binance listesi pompa yaptırdı, altcoin uçuşa geçti!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kısa süre önce Binance, vadeli işlemlerde Yield Guild Games (YGG)’yi listeledi. Yield Guild Games, Non-Fungible Token’lere (NFT) yatırım yapan merkezi olmayan özerk bir kuruluş (DAO). Kuruluşun amacı, dünyanın en büyük sanal ekonomisini geliştirmek ve faydayı en üst düzeye çıkarmak. Bunun için varlıklarını optimize etmeyi ve gelirleri paydaşlarıyla paylaşmayı amaçlıyor. Binance haberinin ardından altcoin yükselişe başladı. Token fiyatı, basın zamanında günlük bazda yaklaşık %80 artış kaydetti. Dahası, bu yükseliş ivmesi devam ediyor.

YGG günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Yield Guild Games, merkezi olmayan oyunlarda, sanal dünyalarda ve Blockchain tabanlı oyunlarda kullanılan NFT’lere yatırım yaparak para kazanan bir oyuncu ve yatırımcı topluluğu oluşturdu. Pandemi nedeniyle insanlar play-to-earn oyunlarına katılmaya daha istekli hale geldi. Bu da altcoin projesinin popülaritesinin artmasına yardımcı oldu. Şimdi ise Binance pompasıyla uçuşa geçti.

Kripto piyasasını yönlendirecek trend konular

On-chain analiz firması Santiment, yatırımcıları kripto para alanındaki trend konuları takip etmeye çağırdı. Paylaşıma göre, Curve, Real World Asset Tokenization (RWA) ve Litecoin (LTC) sonrası altcoin fiyat performansının yarıya inmesi gibi sıcak konular, hafta sonu ve yeni haftaya girerken piyasaları yukarı ya da aşağı çekecek.

Devam eden SEC draması da kripto para piyasası için oldukça önemli. Piyasanın mevcut durumu üzerinde ciddi bir etkiye sahip olacak. Ayrıca, paylaşımında “node’lar”, “Coinbase” ve “HEX” gibi kelimelerin son zamanlarda trend olduğuna da dikkat çekiyor. Curve ile ilgili en son haberlerden bazıları, Curve Finance’te tutulan 61 milyon dolarlık varlığın boşaltılmasından sorumlu olan istismarcının çalınan kripto para biriminin bir kısmını iade ettiği gerçeğiyle ilgili. LTC’nin halving’inin ardından gösterdiği performans da trend konular arsında yer alıyor. CoinMarketCap’ten alınan veriler, altcoin fiyatının son 24 saat içinde %0,9 oranında arttığını gösteriyor. LTC, basın zamanında 82,89 dolardan işlem görüyor. Bununla birikte, LTC’nin haftalık performansı %10’dan fazla düşüşe işaret ediyor. Büyük ihtimalle, Yield Guild Games’in performansı da piyasada dikkat çeken bir konu olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1