Kripto Para Platformu Milyon Dolarlık Yatırım Aldı, Bu Altcoin Fiyatı Hareketlendi!

Kripto paraların geleceğine ilişkin beklentiler yükselirken pek çok proje ve platform milyon dolarlık fon toplamaya devam ediyor.

Bu bağlamda son olarak Blockchain tabanlı kredi platformu Maple Finance finansman turunda 5 milyon dolar topladı.

Coindesk’in haberine göre, finansman turu BlockTower Capital ve Tioga Capital liderliğinde Cherry Ventures, The Spartan Group, GSR Ventures ve Veris Ventures’ın katılımıyla tamamlandı.

Maple Finance’ın odağını Asya çevirdiğini belirten CEO Sidney Powell yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu finansman turu, Maple için kapsamlı bir büyüme planının bir parçası olarak APAC (Asya-Pasifik) bölgesinde stratejik bir genişlemeye başladığımız için evrimimizde çok önemli bir anı işaret ediyor.

Ağ, teknolojisini daha da ölçeklendirmeye ve Asya Pasifik bölgesinde, özellikle Singapur, Japonya, Hong Kong ve Kore’de uyumlu ve kesintisiz borçlanma ve borçlanmanın benimsenmesine olanak tanıyan ortaklıklar kurmaya hazır.”

Maple Finance’ın Asya’ya odaklanması, bölgenin kripto para endüstrisi için artan önemini gösterirken Maple Finance yaptığı açıklamada Solana (SOL) ağını yeniden kullanmaya başladığını da açıkladı.

Yatırım haberlerinin ardından Maple Finance’ın yerel tokeni MPL fiyatı hareketlendi. Yazım esnasında MPL 4,957 dolardan işlem görüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4