Kripto Para Fonları Raporu Yayınlandı: Hangi Altcoinlerde Giriş, Hangilerinde Çıkış Var?

Kripto para analiz şirketi CoinShares tarafından hazırlanan rapora göre, yatırımcıların dijital varlık yatırım ürünlerinden 11.2 milyon dolar çekmesiyle kripto fonları geçen hafta hafif bir düşüş yaşadı.

Kripto Para Fonlarında Düşüş Devam Ediyor

Bu, art arda yedinci çıkış haftası oldu ve Temmuz ortasından bu yana toplam çıkış 342 milyon dolara ulaştı.

Bitcoin’e diğer coinlerin aksine 3.8 milyon dolarlık bir giriş olurken altcoinler arasında, Polygon ve Ethereum sırasıyla 8.6 milyon dolar ve 3.2 milyon dolar ile en büyük çıkışları görerek bu ağlara olan ilginin azaldığını gösterdi.

Öte yandan, Solana üst üste dokuzuncu hafta boyunca 0.7 milyon ABD doları tutarında giriş kaydetmeye devam etti.

Raporda, Solana’nın yılbaşından bugüne 26 milyon dolarlık girişle “şu anda yatırımcılar arasında en sevilen altcoin” olduğu belirtildi.

Kripto endüstrisinde yer alan şirketlerin hisse senetleri olan Blockchain hisse senetleri de dördüncü haftada 25 milyon dolar tutarında çıkış gördü.

Avrupa merkezli fonlarda ve özellikle de Almanya’da kripto para fonlarından çıkış yaşanırken ABD’de ise hafif bir giriş gerçekleşti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4