Kripto Para Borsası OKX’den Dev Delist: 27 Coin Çifti Kaldırılıyor!

Popüler kripto para borsası OKX, halihazırda borsa üzerinde işlem gören 24 altcoin’e ait 27 işlem çiftini delist edeceğini açıkladı.

OKX 17 Ağustos Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, devasa delist operasyonun duyurdu. Borsanın yaptığı duyuruya göre 8 altcoin’e ait 9 işlem çifti TSİ 24 Ağustos saat 12.00’de delist edilecek.

Bu tarihte delist edilen işlem çiftleri; CVC-BTC, DASH-ETH, ENJ-BTC, FLM-USDC, ICP-BTC, IOST-BTC, IOST-ETH, KLAY-BTC, KSM-ETH olarak belirtildi.

OKX, 28 Ağustos tarihinde 7 altcoin’e ait 9 işlem çiftini, 29 Ağustos ise 9 altcoin’e ait 9 işlem çiftini delist edecek. Bu işlem çiftleri ise MANA-ETH, NEO-ETH, NULS-BTC, NULS-ETH, ONT-BTC, İNSANLAR-BTC, İNSANLAR-USDC, PERP-USDC, QTUM-ETH, REN-BTC, RSR-USDC, SLP-USDC, TAMA-USDC, THETA-BTC, TRB-USDC, WBTC-ETH, WXT-BTC, YFI-ETH olarak açıklandı.

Yapılacak işlemlerin ardından toplamda 24 altcoin’e ait 27 işlem çiftini delist etmiş olacak.

OKX, söz konusu delist kararını düzenli yapılan incelemeler sonrası verdiğini ve delist kılavuzuna dayanarak aldıklarını söyledi.

OKX ayrıca yaptığı açıklamada, söz konusu delist tarihlerinden önce yatırımcılardan bu paritelerdeki emirlerin iptal etmesini istedi. İptal edilmemesi durumunda emirlerin borsa tarafından otomatik olarak kaldırılacağı bildirildi.

source site-9