Kripto Para Analisti Miles Deutscher, Bu Hafta İzlediği 14 Altcoin Listesini Paylaştı

Twitter’da 350.000’den fazla takipçisi olan popüler kripto para analisti Miles Deutscher, göz önünde bulundurduğu altcoinlerden oluşan haftalık izleme listesini paylaştı.

Bugün attığı bir tweet’te Deutscher, haberler, hype, temel bilgiler ve teknikler gibi çeşitli faktörlere dayanarak önümüzdeki günlerde iyi ya da kötü performans gösterme potansiyeline sahip olduğunu düşündüğü 14 altcoini listeledi.

Deutscher’in izlediği tokenler arasında SHIB, HBAR, DOGE, SAND, PEPE, RLB, COCO, WINR, RUNE, THOR, DYDX, UNIBOT ve APE yer alıyor. Ayrıca, yarın piyasaya sürülecek olan yeni bir token olan SEI’den bahsetti ve daha önce airdrop’un nasıl talep edileceğine dair bir rehber paylaştığını söyledi.

Deutscher tweet’inde her bir token için gerekçesini de açıkladı. Ayrıca, tweet’inin herhangi bir yatırım tavsiyesi olmadığına ve görüşlerini her an değiştirebileceğine dair bir uyarı da ekledi.

Analistin izleme listesinden öne çıkanlardan bazıları:

  • SHIB: Memecoin bu hafta Shibarium L2 platformunu piyasaya sürüyor, analiste göre bu da bir short squeeze veya söylentiyi al haberi sat olayını tetikleyebilir.
  • HBAR: FED’in hizmet sağlayıcıları listesine HBAR özellikli bir platform eklediği haberi nedeniyle token pump yaşadı. Ancak analist, rallinin uzun süreceğinden şüphe duyduğunu söyledi.
  • DOGE: Deutscher, yapısal olarak iyi göründüğünü ve piyasanın nötr ila yükseliş eğiliminde kalması durumunda bir yukarı yönlü hareket olabileceğini iddia etti.
  • SAND: Tokende bugün büyük bir kilit açılışı gerçekleşecek ve arzın %16’sının kilidi açılacak. Deutscher, çoğu kilit açmanın fiyatlandırıldığını, ancak bir gecede %16’nın önemli olduğunu söyledi.
  • APE: Analiste göre bu memecoin son altı ay içinde çöktü, ancak Deutscher yaklaşan Apefest ve yeni oyunların piyasaya sürüleceğini söyledi.
  • DYDX: DYDX yarın herkese açık V2 Testnet’ini başlatıyor. Bununla birlikte bu etkinliğinde söylentiyi al haberi sat tarzda bir olay olabileceğini fakat fazla bir görüşünün olmadığını belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5