Kripto Alanı İçin Adım Çin’den Geldi! Dünya Devinden Yeni Hamle

Çinli internet devi Alibaba’nın fintech iştiraki Ant Group kripto alanında önemli görülecek bir adım atıyor. Hem Hong Kong hem de denizaşırı piyasalar için özel olarak tasarlanmış blockchain hizmeti ZAN’ı tanıttı. Alipay’in ana şirketi Ant Group, ZAN’ın bu uluslararası pazarlarda hem kurumsal hem de bireysel müşterilere hizmet vermeye hazır olduğunu duyurdu.

Kripto alanına önemli hamle: Eksiksiz blockchain çözümleri paketi

ZAN CEO’su Zhang Hui, Şanghay’da düzenlenen bir konferansta platformu tanıttı . Buna göre ZAN’ın kapsamlı bir blockchain uygulama geliştirme ürün ve hizmetleri paketi sunduğunu vurguladı. Bu hizmetler hem kurumsal kuruluşlara hem de bireysel web3 geliştiricilerine hitap ediyor. Kripto alanında olduğu gibi onlara blockchain ile ilgili çok çeşitli araçlar ve çözümler sağlıyor.

ZAN’ın yetenekleri, kurumsal müşterilere gerçek dünya varlıklarını yerel düzenleyici gerekliliklere uygun olarak ihraç etme ve yönetme konusunda yardımcı olmaya kadar uzanıyor. Ayrıca platform, elektronik müşterini tanı (e-KYC), kara para aklamayı önleme (AML) ve işlemlerini tanı (KYT) hizmetleri de dahil olmak üzere bir dizi teknik ürün sağlıyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda bu hizmetler, web3 işletmelerinin müşteri kimliği doğrulama, güvenlik koruması ve risk yönetimi yeteneklerini geliştiriyor. Ayrıca kripto alanında onları güçlendirmeyi amaçlıyor.

İlerleme taahhüdü

Zhang, platformun Web3 teknolojisi alanındaki araştırma ve geliştirmeye olan bağlılığının altını çiziyor. Zhang, “Ant Group Digital Technologies olarak uygulama geliştirme sürecindeki eğilimleri gözlemledik. Ayrıca verimlilik ve güvenlikle ilgili zorlukları tespit ettik. Bu sorunlu noktaları ele almak için ZAN adım atıyor. Web3 teknolojileri ve ürünlerinin araştırma ve geliştirmesine yatırım yapmaya devam ediyor. Ayrıca topluluğu desteklemek için daha kapsamlı ve güvenilir teknik hizmetler sağlıyor. Diğer taraftan Web3 gelişmelerini ve yeniliklerini hızlandırmak için ortaklarımızla birlikte çalışmaya kararlıyız.” açıklamasını yapıyor.

Alman Devinden Korkutan Kripto Raporu! SEC Alternatif Peşinde

Çin’in kripto alanına adımları

Çin’in Eylül 2021’de kripto para işlemlerini yasakladı. Ancak, ülke yerli blockchaini teknolojisi ve dijital ekonomiler konusunda güçlü bir duruş sergiledi. Alibaba ve Tencent de dahil olmak üzere büyük Çin teknoloji devleri adımlar atıyor. Buna göre bu alanda yeniliği teşvik etmek için kendi konsorsiyum blockchain’lerini geliştirmeye odaklanıyorlar.

Alibaba MATIC Değil: Bu Altcoin ile Ortak Oldu!

Alibaba’nın Ant Group’u blockchain arenasına yabancı değil. Şirket, Temmuz 2020’de blockchain markası AntChain’i piyasaya sürdü. Ayrıca blockchain teknolojisini ilerletme konusundaki kararlılığını ortaya koydu. Ant Group, bu yılın başlarında ZAN’ın teknik hizmetlerinin pilot uygulamasına başladığını bildirdi. Özellikle, ZAN’ın e-KYC özelliği, Hong Kong merkezli önde gelen bir kripto firması olan HashKey Group tarafından kimlik veri toplayıcı hizmeti için zaten benimsenmiş durumda.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3