Korkular Artıyor! 3 Altcoin Kötü İşaretler Gösteriyor

İlk 50 kripto para arasında altcoin Cardano, Polygon ve Arbitrum sahipleri en büyük kaybedenler oldular. Bu tokenlerin her biri, son çöküşün ardından neredeyse yeni bir yılın en düşük seviyesini kaydetti. Ayrıca yatırımcıların %95’inden fazlasının bir kayıpla karşı karşıya kalmasına neden oldu.

Altcoin Cardano, Polygon ve Arbitrum sahipleri kırmızı görüyor

Kripto para piyasası, ayın başlarında girişleri gözlemlemesine rağmen yatırımlarını çeken kurumsal yatırımcılardan da biraz ihtiyatlı davranıyor. Bitcoin ile birlikte altcoinler de düşüşle karşı karşıya. Bu nedenle kripto piyasası şu anda ayıların elinde. Yatırımcılar piyasa genelinde kayıplar yaşıyor. Ancak en fazla kazanç kaybına uğrayanlar paralarını ve inançlarını Cardano, Polygon ve Arbitrum’a yatıranlar.

Son üç haftada gözlemlenen düşüş, birçok altcoinin bugüne kadarki en düşük noktasına gerilemesine neden oldu. Bazıları yeni bir 2023 en düşük seviyesini kaydetmeye yaklaştı. Diğer taraftan altcoin Cardano, Polygon ve Arbitrum sahipleri en büyük darbeyi alarak yatırımcıların çoğu için kârlar silindi.

Ciddi zararlar

Altcoin ADA, MATIC ve ARB’yi elinde bulunduran adreslerin çoğu arzlarını işlem fiyatının üzerinde satın aldıkları için şu anda zararla karşı karşıyalar. Tek sorun, bu adreslerin cüzdanlarında bir miktar token tutan tüm yatırımcıların %95’inden fazlasını oluşturması. Şimdi, tarihsel olarak, çöküşleri ya piyasanın soğuduğu bir yatay hareket dönemi takip etmiştir. Ya da yatırımcılar birikim yapma eğiliminde oluyor. Buna göre bu durum hızlı bir toparlanmayla sonuçlanıyor.

Diğer bir sonuç ise piyasanın daha da çökmesi ve şüphecilik ve korkunun artması. Bu nedenle altcoin projeleri için kayıplar genişliyor. Ayrıca yatırımcılar ellerindeki varlıkları satarak kayıplarını telafi etme yoluna gidiyor.

Kurumsal yatırımcılar geri çekiliyor

Bununla birlikte, piyasa bir düşüşe karşı savunmasız durumda. Bu nedenle bireysel yatırımcılar geri çekilebilir. Kurumsal yatırımcılar, dijital varlık ürünlerinden 55 milyon dolarlık çıkışla da görüldüğü üzere, paralarını şimdiden çekmeye başladı. Bir önceki hafta düşüş serisini sonlandıran kurumsal yatırımcılar, 18 Ağustos’ta sona eren haftada şüpheci bir tavır sergiledi.

Kriptokoin.com olarak baktığımızda basitçe söylemek gerekirse, tüm piyasa hala bir düşüşe karşı savunmasız durumda. Ancak en büyük üç kayıp taşıyan varlıktan altcoin Polygon yatırımcılarının iyileşme şansı daha yüksek. Cardano ve Arbitrum sahipleri ise temkinli olmaya devam ediyor. İlerleyen günler kripto para piyasasındaki hareketlerinin net bir şekilde görüleceği günler olacak. Diğer taraftan piyasa aynı zamanda Bitcoin fiyatının hareketinin nasıl olacağını da merak ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1