Kayıp Kripto Fenomeninin Cansız Bedeni Arjantin’de Bulundu!

Kripto fenomeni 41 yaşındaki Fernando Pérez Algaba’nın parçalanmış cesedinin Arjantin’de bir grup çocuk tarafından bulunmasının ardından polis cinayet soruşturması başlattı.

Kayıp Milyoner Kripto Fenomeni Valizinde Parçalanmış Halde Bulundu

Jam Press’in haberine göre tüyler ürpertici olay, çocukların Buenos Aires’in Ingeniero Budge kasabasında bir dere kenarında oynarken içi ceset parçalarıyla dolu kırmızı bir bavul bulmalarının ardından ortaya çıktı.

Çocukların ebeveynlerinin Buenos Aires polisine haber vermesi üzerine polis paketi inceledi ve kurbanın bacakları ile ön kolunun içinde bulunduğu, diğer bir kolun da derede keşfedildiği bildirildi.

Yerel medya, vücut parçalarının temiz bir şekilde kesildiğini ve bunun bir profesyonelin işi olduğunu düşündürdüğünü bildirdi.

Bu arada, daha sonra yapılan otopsi, kurbanın parçalanmadan önce üç kez vurulduğunu ortaya çıkardı.

Polis Algaba’nın kimliğini parmak izlerinden ve ayrıca vücut parçalarındaki ayırt edici dövmelerden tespit etti. Girişimcinin geçen Salı gününden beri kayıp olduğu bildirilmişti.

İşadamı lüks araçlar kiralayarak ve kripto para satarak milyonlar kazanmış ve bunu Instagram’daki 900.000 takipçisine sık sık duyurmuştu.

İspanya’nın Barselona kentinde yaşayan fenomenin öldürülmeden bir hafta önce Arjantin’de kaldığı bildirildi.

Algaba’nın bir daire kiraladığı ve 19 Temmuz’da anahtarları iade etmesi gerektiği, ancak mülk sahibinin ifadesine göre gelmediği ya da telefona cevap vermediği bildirildi.

Polis Algaba’nın ölümüyle ilgili olarak bir şüpheliyi tutukladı. İddia edilen cinayetin arkasındaki neden belirsizliğini korurken, yetkililer fenomenin sayısız borcu yüzünden öldürüldüğünden şüpheleniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4