Kaleo’dan Meme Coin için Çarpıcı İddia: Twitter’a Entegre Edilecek!

Kripto para dünyasının popüler analistlerinden Kaleo, X platformunda yaptığı paylaşımda Elon Musk’ın Dogecoin ‘i platforma entegre etmek istediğini iddia etti. Kaleo, Musk’ın profilinde yer alan “Д sembolünün tesadüf olmadığına inanıyor.

Kaleo’nun Dogecoin’in etregrasyonuna ilişkin umudu, X’in “içerik üreticileri” için sunduğu kazanç sistemiyle birlikte daha da arttı. Analist, DOGE fiyatının düşmesine rağmen yatırımcıların birikim yapmaya devam etmesinin ‘mantıklı’ olabileceğini belirtti.

Öte yandan Michael van de Poppe, dün attığı bir tweet’te DOGE hakkındaki düşüncelerini paylaştı ve Kaleo ile yatırımcıların DOGE biriktirmeye başlamaları gerektiği konusunda hemfikir oldu. Van de Poppe’ye göre, en iyi giriş bölgesi 0,06982 dolara ulaştığında olacak.

CoinMarketCap’e göre, geçtiğimiz 24 saat içinde Dogecoin fiyatı %1,39’luk hafif bir düşüş kaydederek 0,07373 dolara geriledi. Böylece meme coin, 0,07237 dolarlık düşük seviyesinden ziyade günlük en yüksek seviyesi olan 0,0747  dolara daha yakın seyretti.

Ancak ağdaki işlem hacmi 335,62 milyon dolar ile önceki güne kıyasla %10’dan fazla artış kaydetti. Aynı dönemde haftalık performans ise -%3,41 yani negatif oranda seyrediyordu.


source site-7