İşte Bu Hafta Kripto Paraları Etkileyecek 9 Gelişme!

Kripto para birimlerinin dinamik dünyasında, 14 Ağustos Pazartesi günü başlayan hafta bir dizi ilgi çekici gelişmeyi beraberinde getiriyor. Bu gelişmeler, Bitcoin ve altcoin dünyasını etkileme potansiyeli de barındırmakta. İşte detaylar…

Kripto para piyasasının gözü bu gelişmelerde

ICON (ICX), meraklıları için yeni fırsatlar vaat eden “The Crews” lansmanıyla ön plana çıkıyor. Buna karşılık Town Star (TOWN), OKX’te yaklaşan bir listeden çıkarma işlemiyle karşı karşıya kalarak kripto topluluğu içinde spekülasyonlara yol açıyor. Ayrıca, Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere bugün SAND dahil 3 coinin kilit açma etkinliği var. Haftalık bazda ise 23 altcoin kilit açacak. Bu haftanın dikkat çeken kilit açılımlarını bu yazımızda görebilirsiniz.  15 Ağustos Salı günü bir dizi etkinlik gerçekleşecek. Saat 18:00’de, FOMC üyesi Kashkari’nin izleyicilere hitap etmesi beklenmekte. Potansiyel olarak piyasayı dalgalandıran içgörüler sunması planlanmakta.

BullBear AI (AIBB), yörüngesini önemli ölçüde yeniden şekillendirecek bir hamleye dikkat çekti. Zira ilk 5 borsadan birinde yakında listelenme iddialarıyla hedeflerini ilerletiyor. Eş zamanlı olarak, SEI ve CYBER, Binance’te listelenecek. Aynı gün Covalent (CQT) proje için çok önemli bir an olan mainnet lansmanını bekliyor. Diğer yandan BlackHat Coin (BLKC) geliştiricileri, hararetli bir duyuruda, kripto ortamına bir “ateş” unsuru ekliyor. Zira token yakma niyetlerini paylaştı.

FOMC tutanakları önem kazanıyor

Diğer yandan, 16 Ağustos Çarşamba günü saat 21:00’de açığa çıkacak olan ABD Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) Toplantı Tutanakları için beklentiler artıyor. Analistler ve traderlar potansiyel içgörüler için tutanakları inceleyecek. Özellikle, bu etkinlik piyasa dinamikleri üzerindeki etkisini göstermeye hazırlanmakta.  17 Ağustos Perşembe günü saat 15:30’da açıklanacak olan ABD İlk İşsizlik Başvuruları verisi de kritik. Zira piyasa duyarlılığını ve volatilitesini potansiyel olarak etkileyebilecek bir faktör. Her veri noktasıyla birlikte kripto para dünyası da tepki veriyor.

Milyonluk Aboneli Analist: Bu 2 Altcoin Projesini Almayın!

Hafta kapanışa doğru ilerlerken, 18 Ağustos Cuma günü Avro Bölgesi için kritik. Zira Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Yıllık veri açıklaması ile merkez sahneye çıkıyor. Beklentiler %5,5 olan bir önceki rakamdan hafif bir düşüşle %5,3 civarında seyrediyor. Bu verinin etkilerinin piyasa genelinde yankı bulması ve yatırımcıların algılarını etkilemesi beklenmekte.  Sürekli gelişen kripto para dünyasında, görünüşte çevresel olaylar bile önemli bir ağırlık taşımakta, piyasa yörüngelerini şekillendirmekte ve projeleri yeni sınırlara doğru itmektedir. Sektör bu gelişmeleri izlerken, piyasa katılımcıları bu dinamik ortamın gelgitlerine yanıt vermeye hazır bir şekilde tetikte olmaya devam etmektedir.  Zira bu gelişmeler, fiyat hareketlerini etkileme potansiyeli taşıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3