İşte Bu Hafta İzlenecek 6 Altcoin: Düşüş Beklenen de Var!

Coin360’taki fiyat verileri, kripto piyasasının yeni bir hafta öncesinde umut verici göründüğünü gösteriyor ve hafta yeni fırsatlar ve perspektifler sunarken traderların ve yatırımcıların 6 altcoin projesine dikkat etmelerini öneriyor.  İşte dikkat çeken kriptolar…

Listedeki ilk altcoin: MKR

Maker DAO’nun (MKR) bu hafta izlenecek ilk 5 altcoin arasında yer alması bir şans ya da tesadüf değil, zira son birkaç haftadır fiyat hareketleri hem daha düşük hem de daha yüksek zaman dilimlerinde yükselişini sürdürdü ve bunun birçok trader ve yatırımcıya paralarının karşılığını verebileceğini gösteriyor. MKR’nin fiyatı, ayıların MKR/USDT’ye hakim olması nedeniyle son birkaç aydır fiyatının yükseliş işaretleri gösterme mücadelesi verdiğini gördü ve fiyatı 6.200 dolardan 500 dolar kadar düşürdü ve fiyat 600 dolar aralığına sıçradı. Boğalar MKR/USDT fiyatını 800 doların üzerine çıkarırken 600 dolarlık bölgedeki Maker DAO 167 günden fazla bir fiyat konsolidasyonu oluşturdu ve fiyat, eğilimi doğrulayan güçlü bir yükseliş eğilimi ile patlak verirken olası bir ralli başlattı.

MKR/USDT fiyatı şu anda 50 günlük ve 200 günlük EMA’nın üzerinde yer alıyor, bu da boğaların fiyatı kontrol ettiğini ve fiyatı 1.700 dolara yükseltebileceğini gösteriyor. MKR için Göreceli Güç Endeksi (RSI) 60’ın üzerinde işlem gördüğünden, %61,8 FIB değerinin üzerinde bir kırılma, MKR için daha fazla yukarı yönlü olduğunu gösterecek ve bu da yükseliş fiyat rallisine işaret ediyor. Haftalık zaman diliminde MKR/USDT’nin 1.100 doların üzerinde kapanması boğalar için tek bir anlama gelebilir, bu da daha fazla yükseliş fiyat rallisidir.

Litecoin için neler bekleniyor?

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi Litecoin (LTC), 3 Ağustos 2023 için planlanan halving öncesinde ilk 5 kriptodan biri olarak haftalardır önemli bir konuşma noktası olmaya devam ediyor. LTC’nin fiyat hareketi, fiyatın aralık hareketinde devam ettiği için yarıya inmesinden önce boğalar ve ayılar için kayıtsız kaldığını gösteriyor. Halving öncesinde şok bir fiyat düşüşü yaşayan Litecoin (LTC) şu anda 50 günlük ve 200 günlük EMA’sının üzerinde işlem görüyor ve boğalar LTC fiyatının kontrolünü ele geçirebileceği için trendde bir değişiklik olduğunu gösteriyor. Eğer LTC fiyatı 95 doların üzerine çıkarsa, boğaların ayılara karşı bir şansı olabilir çünkü fiyat 100 ve hatta 150 doların üzerine tekrar çıkabilir. Grafikteki Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD), LTC halvinginden önce düşüşten yükselişe doğru bir trend değişikliğinin mümkün olduğunu ve 50’nin üzerindeki RSI değerinin iyi bir alım hacmine işaret ettiğini gösteriyor.

Popüler altcoin DOGE da listede

Dogecoin (DOGE) fiyatı, yükselen bir üçgen oluşturduktan sonra 0,07 dolar aralığından 0,08 dolar’a yükselmesinin ardından inanılmaz bir fiyat hareketi göstermeye devam ediyor.  Başarılı bir şekilde 0,084dolar’a kadar yükseldikten sonra, DOGE fiyatı 0,084dolar’dan 0,077dolar’a düştüğü için boğalar bu fiyat rallisini sürdüremedi ve fiyat bu bölgenin üzerinde tutularak boğaların uzun pozisyon açması için ilgi çekici oldu. Altcoin fiyatı şu anda 50 günlük EMA’nın üzerinde işlem görüyor ve bu da yükseliş fiyat trendine işaret ediyor ve DOGE’nin fiyatı için MACD ve RSI’dan daha fazla fiyat onayı ile güçlü bir yükseliş trendine işaret ediyor. DOGE’nin fiyatının 0,15 dolar ‘a yükselme şansına sahip olması için fiyatın 0,095 dolar’ ın üzerine çıkması ve üzerinde tutulması gerekiyor.

SHIB için beklentiler ne yönde?

SHIB, fiyat 0,00000867 dolar’dan işlem gördüğü için 50 günlük EMA’nın üzerindeki fiyatını geri aldıktan sonra bu meme parasına çok fazla odaklanan iyi bir fiyat hareketine sahip. Yükselen bir üçgen oluşturduktan sonra, boğalar düşüşten yükselişe doğru fiyat değişikliği belirtileri göstermeye devam ederken SHIB / USDT fiyatı 0.00001 dolar ‘ın en yüksek seviyesini yeniden test etmeye hazır olabilir. Günlük zaman diliminde SHIB/USDT için MACD, boğaların fiyatları çok daha fazla kontrol altında tuttukları için düşüşten yükselişe doğru bir eğilim olduğunu gösteriyor. Boğaların bu fiyat hareketini sürdürmek için SHIB fiyatını tutmaları gerekiyor, çünkü fiyat 0,000008 dolar ‘ı yeniden test edebilir ve bu da yükselen bir üçgenden çıktıktan sonra sağlıklı bir fiyat yeniden testine işaret ediyor.

Cardano için sırada neler var?

Cardano’nun (ADA) fiyatı kripto para piyasasının çoğunluğunu takip ederek konsolide olmasına rağmen, platform ana ağında uzun zamandır beklenen büyük bir yükseltme başlattı ve muhtemelen yakın gelecekte ilerleyen ADA tokenine yakıt verdi. Cardano’nun Banksy – LEAD Stake Pool olarak bilinen stake havuzu operatörü (SPO) tarafından 30 Temmuz’da paylaşılan gönderiye ve protokolün ilgili ekran görüntüsüne göre, node senkronizasyonunun verimliliğini artırmayı vaat eden stake tabanlı bir imza protokolü olan Mithril, Cardano ana ağında resmi olarak başlatıldı. Mithril’in piyasaya sürülmesinin ardından Cardano’nun fiyatı birkaç saat içinde %3’ün üzerinde artarak 0,32 dolar seviyesine yaklaşmıştı. Ancak, o zamandan beri düştü ve 0,31307 dolar seviyesinde konsolide oldu.

Solana fiyatında düşüş beklentisi

Solana (SOL) fiyatı kısa süre önce önemli bir direnç alanının üzerinde bir sapma yaşadı ve bu da yakın gelecekte potansiyel bir düşüşe işaret ediyor. Günlük görünüm, SOL’un %150’nin üzerinde yükseldiğini ve 26dolar’lık uzun vadeli direncin üzerine çıktığını, tekrar 26dolar’lık direnç seviyesinin altına düşmeden önce 32dolar’lık yıllık en yüksek seviyeye ulaştığını gösteriyor. Bu sapma, fiyatın 20dolar’daki destek seviyesine doğru daha da düşebileceğini gösteriyor.

4 saatlik grafik, genellikle kırılmalara yol açan yaygın bir yükseliş formasyonu olan azalan paralel kanal formasyonunu ortaya koyuyor. Ancak, fiyat kanalın direnci tarafından reddedildi ve 4 saatlik RSI, piyasanın kontrolünün ayılarda olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak, SOL’un kanalın orta çizgisine doğru 22,7 dolar’a düşmesi ve düzeltme tamamlandıktan sonra 26 dolar bölgesinin üzerinde başka bir kırılma girişimi yapmadan önce potansiyel olarak kanalın desteğine 21 dolar’a düşmesi muhtemeldir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2