İşareti Aldılar! Balinalar Altcoin MATIC’e Saldırıyor

Altcoin MATIC, 12 Temmuz’dan 17 Ağustos’a kadar piyasa değerinde önemli ölçüde düşüş yaşadı. Düşüş büyük ölçüde Bitcoin’in Ağustos ortasındaki çöküşünden kaynaklanıyor. Bu bağlamda %42’lik bir geileme dikkat çekiyor.  Bu son fiyat gerilemesine rağmen, zincir üzerindeki ölçümler MATIC’i biriktiren balinaların ilgisini çekiyor olabileceğini gösteriyor. Bu birikim eğilimi, Bitcoin’in istikrarını koruduğu varsayıldığında, Layer 2 tokenini potansiyel hızlı ve patlayıcı bir yükseliş trendi için konumlandırabilir.

Balinalar fiyat düşüşünün ortasında altcoin MATIC’i gözetliyor

Altcoin MATIC, 12 Temmuz ile 17 Ağustos arasındaki dönemde, büyük ölçüde Bitcoin piyasasındaki çöküşten etkilendi. Buna göre değerinin yaklaşık %42 gerilemesiyle önemli bir düşüş aşaması yaşadı. Bununla birlikte, ilgi çekici zincir içi ölçümler var. Genellikle balina olarak adlandırılan büyük yatırımcıların MATIC’e ilgi gösterdiğini gösteriyor. Bu model, token için potansiyel bir geri dönüşe işaret ediyor.

Son fiyat düşüşüne rağmen, altcoin MATIC için bir toparlanma rallisi söz konusu. Buna işaret eden umut verici göstergeler var. Momentum göstergeleri, yani Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Awesome Oscillator (AO) arasındaki bir ayrışma dikkat çekiyor. Buna göre yükseliş eğilimli bir duruma işaret ediyor. Bu sapma, düşük fiyat diplerine rağmen momentum göstergelerinin daha yüksek dipler oluşturduğuna işaret ediyor. Ayrıca potansiyel bir tersine dönüş sinyali verdiğini ima ediyor.

Volatilite ve kopuş beklentisi

Üç günlük grafik incelendiğinde, Dalga Eğilimi göstergesinin aşırı satım bölgesinde henüz bir yükseliş sinyali vermediği aşikar. Bu, kısa vadeli düşüş trendinin devam ettiğini gösteriyor. Bununla birlikte, RSI ve AO başka bir yüksek düşük seviye oluşturuyor. Buna göre altcoin MATIC fiyatı başka bir alçak seviyede düşük bir nokta oluşturursa, yükseliş sapması daha da gerçekleşecek ve potansiyel olarak sarmal bir fiyat hareketine yol açacaktır.

Fiyat aralığına bağlı hareketten bir kopuş olması durumunda ilerleme gelecek. Altcoin MATIC’in fiyatı %42’lik düşüşünün orta noktasını 0,705 dolar, 0,750 dolar veya 0,782 dolar gibi seviyelerde test edecek. Koşullar aynı hizaya gelirse, Layer 2 tokeni 0,814 dolar direncine bile meydan okuyacak. Ayrıca bu da mevcut değeri olan 0,553 dolardan toplamda %47’ye varan bir kazançla neticelenecek. Bu olumlu görünümü daha da destekleyen bir durum var. Son fiyat düşüşüne rağmen MATIC biriktiriyor gibi görünen balinaların artan aktivitesi.

Altcoin için ihtiyatlı değerlendirmeler

Birikim eğilimi ve yükseliş göstergeleri altcoin MATIC için iyimserlik sağlıyor. Diğer taraftan potansiyel bir endişe senaryosu 0,499 dolar destek seviyesinin altına düşülmesinde yatıyor. Böyle bir sonuç, yükseliş tezini geçersiz kılacak. Diğer taraftan potansiyel olarak% 42’lik bir fiyat düşüşüne yol açacak. Buna göre 0.315 dolar desteğini altcoin MATIc tekrar ziyaret edecek.

Son fiyat düşüşüne rağmen, altcoin MATIC potansiyel bir toparlanma ve yükselişin yeniden canlanmasına dair umut verici işaretler sergiliyor. Balinaların birikimi ve yükseliş göstergeleri umut verici bir zemin sağlıyor. Diğer taraftan kriptokoin.com olarak baktığımızda potansiyel aşağı yönlü senaryoların dikkatle değerlendirilmesi de önemini koruyor. Kripto dünyası gelişmeye devam ettikçe, MATIC’in performansı hem yatırımcılar hem de meraklılar tarafından yakından takipte olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1