iPhone 15 Pro Max yerine Ultra gelecek mi?- ShiftDelete.Net

Apple Wonderlust etkinliğine artık sayılı günler kaldı. Lansmanda başlıca iPhone 15 ailesinin tanıtılması bekleniyor. Son aylarda ise iPhone 15 Ultra isimli yeni bir model söylentileri ortaya çıktı. Yeni raporlar, Ultra modelinin çıkıp çıkmayacağına dair son noktayı koydu.

iPhone 15 Pro Max yerini Ultra’ya bırakmayacak

Bloomberg editörü Mark Gurman’ın yeni raporu, iPhone 15 serisine dair yeni bilgileri ortaya çıkardı ve isimlendirmeyle ilgili önceki spekülasyonları çürürttü. iPhone 15 Ultra varyantının çıkmayacağını ve Apple’ın en üst düzey modeli için “Pro Max” ismini kullanmaya devam edeceğini bildirdi.

Gurman’a göre Apple dört model çıkarmayı planlıyor. Bunlar ise sırasıyla iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max olacak. Temel model olacak iPhone 15 ve 15 Plus, bir önceki cihazlara benzer şekilde, arka tarafında cam alüminyum çerçeveye sahip olacak.

Apple, iPhone 15 aldığınızda USB-C aksesuarlarını satmak için uğraşacak (İddia)

Apple, iPhone 15 aldığınızda USB-C aksesuarlarını satmak için uğraşacak (İddia)

iPhone 15 ailesi ile birlikte USB-C sistemine geçecek olan Apple, yeni haberlere göre bu porta uygun aksesuarları zorla satmaya çalışacak.

Pro modelleri ise paslanmaz çelik kenarlar yerine titanyum kaplama kullanacak. Apple, bu kaplamayla tasarımda sınıf atlamak istiyor. Ancak malzemedeki bu değişiklik, cihazların fiyatlarına da doğrudan yansıyacak. Sızıntılar, 200 dolara varan bir güncellemeye gidileceği yönünde.

Ayrıca yeni sızan görüntüler, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’in geleceği söylenen bazı tasarım değişikliklerini doğruluyor gibi görünüyor. Cihazların gri ve lacivert olmak üzere iki farklı renkte geleceği görülüyor ve hap şeklindeki kamera ve sensör bölümü, neredeyse çerçevesiz ekranı vurguluyor.

Ek olarak, Pro Max modelinin üretiminde bazı gecikmeler yaşanabileceği iddia ediliyor. Üreticilerin, Apple’ın taleplerini karşılamakta zorlandığı ve seri üretiminin beklenenden daha geç başladığı söyleniyor. Bu nedenle telefonun raflarda Kasım-Aralık gibi bir tarihte olabileceği belirtiliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

source site-28