iOS 17 Beta 7 çıktı: İşte tüm yenilikleri

Apple, iOS 17’nin geliştirici sürümünde çalışmalarını hızlandırdı. Eylül ayında yapılacak lansman öncesinde Beta versiyonlarıyla iOS 17’yi test eden şirket, geçtiğimiz saatlerde bir güncelleme daha paylaştı. iOS 17 Beta 7 paketiyle “Arama’yı Sonlandır” butonu bir kez daha yer değiştirdi.

iOS 17 Beta 7 özellikleri ve düzeltilen hatalar

Apple, iOS 17’nin yedinci beta sürümünü yayınladı. Geliştirici Beta’sına kayıtlı iOS 17 kullanıcıları için dağıtıma çıkan yeni paket, nispeten küçük bir güncelleme. Ancak beta yazılımında geliştirmeler sunmaya devam ediyor.

iOS 17 Beta 7’nin en büyük yeniliği, arama sırasında tuş takımı tasarımının değişmiş olması gibi görünüyor. Apple, “Aramayı Sonlandır” düğmesini tuş takımının merkezine taşıyarak önceki beta sürümündeki konumunu değiştirdi.

iOS 17 Beta 6 güncellemesi yayınlandı: Saç baş yoldurtan sorun çözülüyor

iOS 17 Beta 6 güncellemesi yayınlandı: Saç baş yoldurtan sorun çözülüyor

iOS 17 altıncı beta güncellemesiyle birlikte kullanıcıları sinir eden arama sonlandırma düğmesi yeri ve diğer önemli bir özellik düzeltildi.

Yeni beta ayrıca bir önceki sürümde devre dışı bırakılan sessize alma anahtarını ve dokunsal geri bildirimi de geri getirdi. Beta 7’nin bu değişiklikler ile daha önceki şikayetleri ele aldığını belirtmek gerekiyor. Arama ekranındaki değişikliğin ötesinde Beta 7’nin farklı bir özellik içermediği belirtildi.

iOS 17’nin Eylül ayında duyurulması ve Kasım ayında kullanıcılara sunulması bekleniyor. Herkese açık olarak yayınlanma süresi yaklaştıkça da, beta sürümlerinde daha az güncelleme yer alması muhtemel görünüyor.

Daha önceki beta paketlerinde iMessage ve FaceTime’da çeşitli özellikler eklenmişti. Ancak Apple’ın odak noktası artık hata düzeltmeleri gibi görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

source site-28