İki Altcoin İçin Önemli Gelişmeler Var: Fiyat Yükseldi!

Son zamanlarda, iki popüler altcoin harekete geçti. Biri, ekosistemindeki gelişmelerle gündeme gelirken, diğeri fiyat hareketiyle dikkat çekti. İşte detaylar…

Polygon, önemli bir duyuru mu yapacak?

Kripto para dünyasında bu hafta Ethereum Layer 2 ölçeklenebilirlik çözümü Polygon için hareketli geçmeye hazırlanıyor. Polygon, 13-14 Eylül tarihleri arasında Singapur’da gerçekleşecek olan Asya Kripto Haftası’na hazırlanıyor. Bu önemli etkinlik sırasında Polygon önemli duyurular yapmayı ve özel koleksiyonlar sunmayı planlıyor. Ayrıca, tartışmalar Polygon 2.0, zkEVM (Zero Knowledge Ethereum Virtual Machine) ve yeni piyasaya sürülen Polygon zincir geliştirme kiti (CDK) etrafında dönecek. Ayrıca Polygon, gelişmekte olan pazarlardaki gerçek dünya uygulamalarına odaklanarak Asya’nın önemli stablecoin zirvesine katılacak.

Polygon zkEVM mainnet beta ilk büyük yükseltmesi olan Dragon Fruit ya da ForkID5’i almaya hazırlanıyor. Polygon zkEVM, bu yılın Mart ayında mainnet beta’da piyasaya sürüldü ve EVM eşdeğerliğine sahip çok amaçlı bir Ethereum ölçeklendirme protokolünü temsil ediyor. Dragon Fruit, Polygon.zkEVM.sol konsensüs sözleşmesinin yükseltilmesini gerektirmektedir. Polygon zkEVM’nin yönetişim modeline uygun olarak, yükseltme süreci başlatıldı ve yürütüldü ve 10 Eylül’de tamamlanması bekleniyor.

Altcoin RNDR’in fiyatı sıçrama yaşadı

Son zamanlarda kripto para piyasasına düşüş eğilimi hâkim oldu ve Bitcoin (BTC), Cardano (ADA) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimleri ağırlıklı olarak olumsuz performans sergiledi. Bununla birlikte, bu durgun piyasa duyarlılığının ortasında, seçilmiş birkaç kripto varlık kayda değer bir pozitif büyüme göstermiştir. Bunlardan biri, CoinMarketCap tarafından bildirildiği üzere, son yedi gün içinde %10,10 gibi etkileyici bir artış gösteren Render Token (RNDR). Piyasanın çoğunluğunun bir haftalık performanslarında düşüşler gördüğü düşünüldüğünde bu kayda değerdir. RNDR şu anda 1,48 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte 20.818.258 dolarlık önemli bir işlem hacmi ile bir önceki günün işlem hacmine kıyasla %36,52’lik önemli bir artışı temsil ediyor.

Ayın başlarında, RNDR 1 Eylül’de 1,35 dolardan işlem gördü ve 24 saatlik bir süre içinde 23 milyon doların üzerinde işlem hacmi gerçekleşti. Buna ek olarak, önde gelen bir veri analiz platformu olan Coincodex, RNDR’nin 2024’te Bitcoin’in yarıya indirilmesinden sonra 3,45 dolara ulaşabileceğini öngörerek 2025 yılına kadar çift haneli büyüme potansiyelini ortaya koydu. RNDR’nin, merkezi olmayan bir GPU işleme ekosistemi olan Render Network’ün ayrılmaz bir parçası olduğunu belirtmek önemlidir. Birincil amacı, GPU hesaplama gücüne ihtiyaç duyan sanatçılar, stüdyolar ve GPU yeteneklerini kiralamak isteyen madencilik ortakları arasında sorunsuz bir bağlantı kurulmasını kolaylaştırmaktır.

RNDR, Apple konferansında yer bulmuştu

Ayrıca, üç ay önce Apple’ın Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda Apple’ın sanal gerçeklik ürünleri ile RNDR’nin yapay zeka tabanlı çözümlere yönelik faydası arasındaki kesişme vurgulandığında RNDR için olumlu görünüm pekiştirildi. Özetle, genel kripto para piyasası düşüş eğilimiyle karşı karşıyayken, Polygon Asya Kripto Haftası’na katılımıyla ses getirmeye hazırlanıyor ve RNDR, etkileyici büyüme beklentileri ve GPU işleme ekosistemindeki değerli kullanım durumlarıyla piyasanın olumsuzluğuna meydan okuyan bir kripto varlık olarak öne çıkıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2