İç Anlaşmazlıklar ile Mücadele Eden PEPE Ekibinden Konuyla İlgili Yeni Açıklamalar Geldi

Kısa bir süre önce bazı iç anlaşmazlıklar nedeniyle resmi ekibinin multisig cüzdanlarından yüklü miktarda satış yapan PEPE için yeni açıklamalar geldi.

Bilindiği üzere PEPE ekibinin yaptığı satıştan sonra uzun süren bir sessizlik yaşanmış ve ekipten herhangi bir açıklama gelmemişti. Ardından yapılan açıklamalarda token geliştiricileri arasında kötü niyetli bazı kişiler olduğu ve bunların tokenleri satmasının ardından ekibin bir parçası olmadığı bildirilmişti.

Bugün resmi X hesabından yaptıkları duyuruda geliştiriciler, Telegram hesaplarının hacklendiğini ve artık kendi kontrollerinde olmadığını açıkladı. Buna ek olarak PEPE ekibine yakın “lordkeklol” X hesabının da ele geçirildiğini bildirdiler.

Söz konusu X hesabından dolandırıcı içerik paylaşıldığını ve şikayet edilmesi gerektiğini söylediler.

Buna ek olarak PEPE kripto para ekibi yeni bir Telegram hesabı açacaklarını ve bundan sonra tüm resmi duyuruları X üzerinden paylaşacaklarını açıkladı.

Yaşananlardan sonra değerinde düşüş yaşayan token bu yazının yazıldığı anlarda 0.0000007861 dolar seviyesinden işlem görüyor. Olaylardan öncesindeki fiyat ise 0.000001 dolar civarındaydı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4