Hyundai ve Kia Bu Altcoin İle Ortaklık Kurdu, Fiyat Hareketlendi!

Kripto paraların ve Blockchain teknolojisinin günden gne daha popüler hale gelmesi bu alanda yapılan ortaklıkları ve işbirliklerini de çoğalttı.

Bu noktada son haber Hedera ile Güney Kore’nin iki büyük otomobil üreticisi Hyundai ve Kia’dan geldi.

Söz konusu ortaklığı duyuran HBAR vakfı, Hyundai Motor Company ve Kia Corporation’ın Hedera ağına dayalı bir CO2 Emisyon İzleme Çözümü sunduğunu söyledi.

HBAR vakfı yayınladığı blog gönderisinde Hyundai Motor Company ve Kia Corporation’ın blockchain tabanlı Tedarikçi CO2 Emisyon İzleme Sisteminin (SCEMS) Hedera ana ağında piyasaya sürdüğünü belirtti.

“SCEMS, tedarik zincirinin her aşamasında karbon emisyonlarını hesaplamak için tasarlanmıştır ve Hyundai Motor ve Kia’nın hammadde tedariki, üretim süreci ve ürün nakliyesi dahil olmak üzere tedarikçisinin iş operasyonlarında güvenilir verileri güvence altına almasını sağlar. “

HBAR Vakfı’nın Kurucu Ortağı ve CEO’su Shayne Higdon vakfın iklim değişikliğini aktif olarak ele alan ve sürdürülebilirlik uygulamalarını destek verdiğini belirterek şunları söyledi:

“Hyundai Motors ve Kia’nın karbon emisyonu izleme sistemi, HBAR Vakfı’nın misyonunun temel direklerinden biri olan sürdürülebilirlik çalışmasına dayanıyor.

Hedera ağına dahil edilmiş bir dizi karbon dengeleme ve izlenebilirlik projesini desteklemekten gurur duyuyoruz.”

Haberin ardından Hedera ağının altcoini HBAR %5’in üzerinde yükseldi. Binance’te listeli HBAR 0,054 dolara kadar çıktı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4