Hyundai ve Kia, Bu Altcoin ile Ortak Oldu: Fiyat Fırladı!

Otomobil üreticisi devleri Hyundai ve Kia, yeni bir karbon emisyon izleme sistemi inşa etmek için Blockchain teknolojisini tercih etti. İkilinin birlikte çalışacağı altcoin, fiyat açısından ivme kazanıyor.

Hyundai ve Kia, yeni CO2 emisyon izleme sistemi için bu altcoin ağını tercih etti

Ledger teknolojisi ve kripto ekonomi platformu olarak tanınan bir şirket olan Hedera (HBAR), yeni bir işbirliğiyle tekrar gündemde. Altcoin projesi son zamanlarda bankacılık sektörüyle de temas halindeydi.

2 Ağustos’ta Hedera, Hyundai Motor Company ve Kia Corporation ile yeni bir ortaklık başlattığını duyurdu. İşbirliği, Blockchain tabanlı bir Tedarikçi Karbon Emisyonu İzleme Sisteminin (SCEMS) inşasını amaçlıyor.

Basın açıklamalarında, Hyundai Motor‘un Mühendislik Merkezi Başkanı Seung Hyun Hong, şunları vurguladı:

Tedarikçi CO2 Emisyonu İzleme Sistemi, kooperatif ağımız içinde yeni bir sürdürülebilir tedarik zinciri çağını başlatarak karbon emisyonlarını yönetmeye ve iklim değişikliğiyle mücadeleye yönelik devrim niteliğinde bir yaklaşımın kilidini açıyor. Herkes için daha yeşil ve daha parlak bir geleceği şekillendirmek için ortaklarımızla işbirliği yaparak bu dönüştürücü yolculuğun ön saflarında gururla duruyoruz.

Neden HBAR?

Karbon emisyonlarını yönetmek için Blockchain ve AI teknolojisinin uygulanması, iklim değişikliği azaltma çabalarını teşvik eder. Hyundai Motor ve Kia, bu yenilikçi sistemle nihai olarak, yerel ve küresel çevre düzenlemelerini önleyici bir şekilde karşılayarak ve şirketler içinde ve işbirlikçi ortaklarıyla sürdürülebilir tedarik zincirleri kurarak iklim değişikliği sorunlarıyla mücadele etmeyi amaçlıyor. Bu doğrultuda altcoin projesi HBAR’ın Blockchain teknolojisini tercih ediyorlar.

Bu arada, HBAR Vakfı’nın Kurucu Ortağı ve CEO’su Shayne Higdon, iklim değişikliğini aktif olarak ele alan ve küresel ölçekte teşvik eden çözümlerin geliştirilmesine verdiği desteği dile getirdi:

Hyundai Motors ve Kia’nın karbon emisyonu izleme sistemi, HBAR Vakfı’nın misyonunun temel direklerinden biri olan sürdürülebilirlik çalışmasına dayanıyor. Hedera ağına dahil edilmiş bir dizi karbon denkleştirme ve izlenebilirlik projesinin yanı sıra iklim pazarlarını ve gezegenin bilançosunu iyileştirmemizi sağlayan koruma, ESG ve enerji projelerini desteklemekten gurur duyuyoruz.

Altcoin fiyatı %5’ten fazla yükseldi

Hyundai ve Kia işbirliğinin ardından HBAR, ilk 5 dakika içinde %5’ten fazla değer kazandı. Şu anda kazançlarının bir kısmını iade ettiği 0.05213 dolar bölgesinde işlem görüyor. Aşağıdaki grafikten görüldüğü üzere, altcoin ortaklık haberi kısa sürede yeni alıcıları çekti. Ancak ralli oldukça kısa solukluydu.

Güncel HBAR teknik analizleri ve fiyat tahminlerine Kriptokoin.com’un bu yazısında yer verdik. Altcoin projesi kısa süre önce imza attığı Shinhan Bank ortaklığıyla uzmanlardan övgü toplamıştı.

Hyundai ve Kia hakkında

Hyundai, mobilite, çelik ve inşaatın yanı sıra lojistik, finans, BT ve hizmete dayalı bir kuruluştur. Dünya çapında yaklaşık 250.000 çalışanı var. Kia ise 1944 yılında Seul’de kurulmuştur. Güney Kore’nin ilk bisiklet ve otomobil üreticisidir. 1998 yılında Hyundai Motor Company ve Daimler-Chrysler ortaklığındaki konsorsiyum tarafından satın alınmıştır. Kia gerçek anlamda atılımını bu noktadan sonra gerçekleştirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2