Hangi Altcoinler Golden Cross Oluşturdu? İşte Tahminler!

The Bull lakaplı kripto analisti Tony, Bitcoin ve iki altcoin’de ‘golden cross’ oluştuğunu söylüyor. Analiste göre, BTC ve bu altcoinler patlayıcı bir ralli için hazırlanıyor!

Golden Cross’ BTC ve bu altcoinler için boğa sinyalleri veriyor!

Kripto para piyasası, Bitcoin’in hakimiyeti azaldıkça altcoinlerin zemin kazanmasıyla önemli bir değişime tanık oluyor. Kripto fiyat oracle’larından alınan son veriler, Bitcoin hakimiyetinin son birkaç gün içinde yaklaşık yüzde 4,3 oranında azaldığını gösteriyor. Böylece, BTC hakimiyeti yaklaşık yüzde 49,81’e düştü. Bu yüzden, Bitcoin’in fiyatı önümüzdeki günlerde potansiyel zayıflık işaretleri gösteriyor. Öte yandan, kripto nakit akışı altcoin piyasasına yöneldi. Özellikle XLM ve Chainlink (LINK) gibi orta ölçekli altcoinler son iki günde önemli kazançlar elde etti.

Kripto para piyasasındaki karışık sinyallerin ortasında, genel momentum yükseliş görünümüne işaret ediyor. Ufuktaki heyecan verici bir gelişme, Bitcoin, Ethereum ve XRP için 50 ve 200 Hareketli Ortalamalar arasında tarihte ilk kez eş zamanlı olarak 3 günlük bir ‘golden cross’ oluşması olasılığı.

Bu varlıkların her biri daha önce farklı zamanlarda 3 günlük bir ‘golden cross’ yaşadı. Bununla birlikte, bu eşzamanlı olayın makro bir yükseliş görünümüne işaret etmesi mümkün. Bu dijital varlıklarda geçmişte yaşanan 3 günlük ‘golden cross’ örnekleri tarihsel olarak piyasa koşullarının iyileşmesine yol açtı. Ayrıca, 2022’deki düşüş piyasasının ardından gelecek için iyimserliğe neden oldu.

Temel destek ve kurumsal ilgi

Kripto piyasasının büyüme beklentilerine duyulan güven, son SEC vs Ripple davasıyla desteklendi. Bu yasal gelişme kripto para sektörünün geleceğine yönelik beklentileri yükseltti. Ayrıca, dünya çapında giderek artan sayıda kurumsal yatırımcı Bitcoin ve diğer en iyi kripto varlıklarını bilançolarına ekleyerek piyasanın büyüme potansiyelini daha da sağlamlaştırdı.

IntoTheBlock’tan Bitcoin için önemli metrikler

Bitcoin 30.000 dolar psikolojik destek seviyesinin altına inerek, traderlar ve yatırımcılar arasında endişe yarattı. Önde gelen bir Blockchain veri kaynağı olan IntoTheBlock, BTC için izlenmesi gereken önemli metrikleri paylaştı. IntoTheBlock, 30.000 doların altına düşmesine rağmen, Bitcoin sahiplerinin yaklaşık %68,96’sının şu anda kârlı bir konumda olduğunu belirtti. Ayrıca, bunun piyasada mücadele eden diğer birçok altcoinin aksine olduğunu kaydetti.

Bununla birlikte rapor, bir önceki güne ait aktif adreslerin %49,66’sının şu anda kayıp yaşadığını vurguluyor. Bu adreslerin çoğu mevcut piyasa fiyatının biraz üzerinde Bitcoin satın almış durumda. Bu gözlem, Bitcoin fiyatı düşmeye devam ederken bu yatırımcıların tokenlerini ellerinde tutup tutmayacakları ya da kapitülasyona başvurup başvurmayacakları konusunda endişelere yol açıyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere BTC, son iki hafta içinde %7’nin üzerinde değer kaybetti. Uzmanlara göre, bu noktada kapitülasyonun, daha yüksek satış baskısını tetiklemesi mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2