Haftaya Bu 5 Altcoin Alınır! Analistler Patlayıcı Olanları Seçti!

Lider kripto para Bitcoin (BTC) sık sık manşetlere çıkıyor. Bununla birlikte, gelecek vaat eden çok sayıda başka kripto varlık da dikkate alınmaya değer. Analistlere göre, piyasadaki durgunluğa rağmen genel kanı, sektörün önümüzdeki aylarda büyük olasılıkla yükselişe geçeceği yönünde. Bu doğrultuda analistler nispeten uygun fiyatlı oldukları için patlayıcı potansiyeli olan 5 altcoin seçti.

İlk sıradaki altcoin: Tron (TRX)

TRON (TRX) piyasası, TRON Sanal Makinesi’nin (TVM) başarısına ve DWF Labs ile yakın zamanda yapılan işbirliğine atfedilen önemli bir büyüme kaydetti. Özellikle, Messari’nin yakın tarihli bir raporu, Tron’un önceki çeyrekteki büyümesine dikkat çekti. Rapor, TRON’un günlük ortalama aktif hesaplarında, yeni hesaplarında ve işlemlerinde sırasıyla %14, %13,4 ve %28,9’luk artışlarla kayda değer artışlar olduğu vurguladı.

Sürekli olarak 0,076 doların üzerinde işlem görmesine rağmen, analistler TRON hakkında iyimser olmaya devam ediyor. Ayrıca, devam eden düşüş koşullarında geri dönebileceğini ve yatırımcılar için önemli getiriler sağlayabileceğini öne sürüyorlar. Bu da altcoin projesini cazip bir yatırım seçeneği haline getiriyor. Yazı sırasında TRX, son 24 saatte %1’den az değer kazanarak 0,08 dolardan işlem görüyordu.

TRON bir günlük fiyat grafiği

Popüler meme coin’i Shiba Inu (SHIB) de listede

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere meme coin, Shibarium’u başarılı bir şekilde yeniden piyasaya sürdü. Bunun ardından kripto piyasasında dikkatleri üzerine çekti ve kendini yeniledi. Kesintiler başlangıçta ağ tıkanıklığı nedeniyle yeniden başlatmayı etkiledi. Bununla birlikte, çözüm, başta Polygon (MATIC) olmak üzere diğer kripto varlıklarından destek aldıktan sonra faaliyetlerine devam etti.

Shibarium’un kullanıma girmesi Shiba Inu (SHIB) ağı için önemli bir on-chain büyümeye yol açtı. Buna göre Shibarium’un yeniden piyasaya sürülmesi sadece bir gün içinde 35.000 yeni cüzdanın açılmasını sağladı. Böylece, toplam kullanıcı sayısı 100.000’in üzerine çıktı. Analistler, bu yenilenen ilginin altcoin fiyat artışını desteklemesini bekliyor. Yazı sırasında SHIB 0,0000079 dolar değerinde ve son 24 saat içinde %3’lük bir düzeltme yaşadı.

SHIB bir günlük fiyat grafiği

Patlayıcı potansiyeli olan üçüncü altcoin: Hedera (HBAR)

Hedera (HBAR) geçtiğimiz ay boyunca kripto para biriminde önemli bir ilgi gördü. Böylece, genel olarak olumlu bir eğilim sürdürdü. Token değerindeki kısa süreli düzeltmeye rağmen, altcoin diğer on-chain ölçümlerde kayda değer kazançlar gösterdi. Örneğin, HBAR etrafındaki sosyal aktivite 8 Ağustos’a kadar bir hafta içinde %200’ün üzerinde artış kaydetti. Bunun tarihsel olarak fiyat artışlarının habercisi olan bir model olduğunu belirtmek gerekiyor.

Ayrıca, Hedera’nın potansiyeli, Hedera ağında başlatılan Calaxy gibi platformlarla yaptığı işbirliği gibi stratejik ortaklıklarla destekleniyor. Bu ortaklık, Blockchain’in Web3 dönemindeki rolüyle uyumlu. Ayrıca, içerik oluşturucudan para kazanma fırsatlarını artırıyor. Yazı sırasında HBAR, son 24 saat içinde %5’lik bir düzeltmeyi yansıtarak 0,05 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin
HBAR bir günlük fiyat grafiği

Vechain (VET)’i de unutmuyoruz!

Vechain’in (VET) fiyatı, önceki kazanımları geri alarak istikrarlı bir şekilde düşüyor. Ne yazık ki, satıcılar zirveyi elinde tuttuğu ve genel kripto para piyasasına paralel olarak fiyatı düşürdüğü için, önceki yüksek seviyesini aşmak için yeterli alıcıyı çekmekte zorlandı. Düşüş fiyatına rağmen VET, en umut verici altcoin projelerinden biri olarak kabul görmeye devam ediyor.

Kripto, stratejik işbirlikleri gibi çeşitli girişimlere güveniyor. Örneğin VeChain, yapay zeka firması SingularityNET ile güçlerini birleştirerek bu gelişmekte olan teknolojiyi benimseyen en son Blockchain geliştiricisi oldu. Bu stratejik ortaklık, gelişmiş yapay zeka algoritmalarını kullanarak ve VeChain’in kurumsal verilerinden yararlanarak iklim değişikliğiyle mücadele etmeyi amaçlıyor. Yazı sırasında VET 0,02 dolar değerindeydi ve son 24 saat içinde %4’ün üzerinde değer kaybetti.

Altcoin
VET bir günlük fiyat grafiği

Son sıradaki potansiyelli altcoin: Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), hakim olan düşüş eğilimli piyasa duyarlılığından etkilenmesine rağmen haftanın büyük bir bölümünde pozitif fiyat hareketi yaşadı. Fiyattaki bu artış, projenin 2023’ün başlarında bir main-net yükseltmesi sunmasıyla aynı zamana denk geldi. BNB Chain’den türetilen yükseltme, ekosistemdeki spor ve eğlence kripto paralarını desteklemek için tasarlanan CAP20 olarak bilinen yeni bir token standardı getirdi.

Önemli bir gelişme olarak Binance, Chiliz 2.0 main-net’ini entegre etme niyetini açıkladı. Bu entegrasyon, yerel CHZ tokenları ve fan tokenları da dahil olmak üzere tüm Chiliz tabanlı tokenları mevcut BEP2, BEP20 ve Chiliz Legacy Chain adreslerinden CAP20 token standardına otomatik olarak dönüştürecek. Bu arada CHZ 0,06 doar değerinde ve son 24 saat içinde neredeyse %4’lük düşüş gördü.

Altcoin
CHZ bir günlük fiyat grafiği

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1