Haftaya Bu 4 Altcoin İzlenmeli: Ralli Beklentisi Var!

Haftaya dört altcoin için ralli beklentisi yatırımcıların dikkatini çekiyor. Buna göre yakından bir takip söz konusu olacak. Ayrıca değişken kripto para piyasasında bir farklılığın da ortaya çıkmasına katkı sağlayacak. Bakalım bu kripto para birimlerine.

Altcoin COMBO

COMBO’nun (COMBO) önceki adı olan Cocos-BCX’ten (COCOS) dönüşümüne kayda değer bir fiyat düşüşü eşlik etti. Bununla birlikte, mevcut teknik göstergeler ufukta potansiyel bir toparlanmaya işaret ediyor. Oyun sektörü, altcoin YGG’nin son 24 saat içinde %90 oranında bir artış göstermesine şahit oldu. Bu durum bir sermaye akışına tanıklık ediyor. Potansiyel ivmeye ek olarak, COMBO (COMBO) bu Ağustos ayında ana ağını başlatma yolunda ilerliyor.

Haziran başında Binance’te listelenmesinin ardından COMBO’nun fiyatı %70’ten fazla düştü. Buna göre 5 Ağustos’ta 0,57 dolarla dip yaptı. Bu düşüş boyunca, toparlanma girişimleri 20 günlük Hareketli Ortalama (MA) çizgisi tarafından sürekli olarak engellendi. Ayrıca küçük toparlanmalar sırasında ayıların satış baskısını yansıttı.

Zayıflayan düşüş momentumunun işaretleri

Aşırı satım bölgesinden çıkan günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesindeki önemli yükseliş sapmasında açıkça görüldüğü üzere, zayıflayan düşüş momentumunun işaretleri ortaya çıkıyor. Bu durum, yükseliş eğiliminin yeniden canlanabileceğini gösteriyor. Sonuç olarak, altcoin COMBO’nun fiyatının bir sonraki toparlanma girişiminde 20 günlük MA çizgisinin üzerine çıkma potansiyeli var. Ayrıca bu da potansiyel olarak yakın vadede 1 dolar civarına yükselmesine yol açacak.

4 saatlik grafik incelendiğinde, altcoin COMBO’nun fiyatının Haziran sonundan bu yana alçalan bir kama formasyonunun içine hapsolduğu görülüyor. Bu formasyon genellikle yükseliş kırılmalarına işaret eder. Bugün, fiyat azalan takozdan başarıyla çıktı. Muhtemelen düzeltici aşamanın sonucunu işaret etti. Fiyat yükselmeye devam ederse, potansiyel olarak 0,8 dolara ulaşacak. Önceki bir destek seviyesiyle hizalanabilir ve 20 günlük MA çizgisinin üzerinde bir kırılmayı kolaylaştırabilir.

Chainlink ağının CCIP test ağı, Avustralya Doları, Yeni Zelanda Doları ve Singapur Doları gibi büyük para birimlerinin dijital para işlemlerini içeren ilgi çekici faaliyetlere tanık oluyor. Özellikle CCIP test ağı, Ethereum ve Avalanche zincirleri arasında stablecoinler arasında köprü kuruyor. Diğer taraftan protokolün giderek daha fazla benimsendiğini yansıtan birkaç işlemi kolaylaştırdı.

Chainlink’in CCIP test ağındaki faaliyet artışının, Chainlink token fiyatının uzun vadede toparlanması üzerinde olumlu bir etkisi olması bekleniyor. Ağ, dijital para işlemlerinin artan test ve kullanımını deneyimliyor. Buna göre bir ralli potansiyeli daha belirgin hale geliyor. Şu anda Binance’te 7,13 dolardan işlem gören altcoin LINK, Haziran ayındaki düşük seviyesinden bu yana yükseliş trendinde.

XRP için özel vurgular

Altcoin XRP’ye verdiği destekle bilinen ünlü bir avukat John Deaton, altcoin fiyatının, özellikle Bitcoin boğa koşusu bağlamında, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma potansiyeline sahip olduğunu ileri sürüyor. Deaton, XRP’nin yeni zirvelere yükselmesi için bir neden de buluyor. Buna göre, artışın Bitcoin için güçlü bir yükseliş piyasasına bağlı olacağını vurguluyor.

Altcoin XRP’nin sadık bir savunucusu olan Deaton, XRP’nin potansiyeli konusunda iyimserliğini koruyor. Deaton’ın analizi, piyasa aşamaları ile katılımcıların beklentileri arasındaki korelasyona dayanıyor. Yılın başından bu yana XRP’nin fiyatı %85 oranında arttı. Buna göre, uzun süren SEC davasının çözülmesinin ardından yatırımcılara önemli getiriler sundu. Ancak Deaton, XRP’nin yeni bir rekor seviyeye yükselişinin Bitcoin’in nispeten istikrarlı fiyat yörüngesi tarafından engellendiğini iddia ediyor. Bitcoin’deki önemli bir yükselişin XRP’nin tam potansiyelini gerçekleştirmesi için zemin hazırlayabileceğini öne sürüyor.

Meme coin SHIB artıyor

Altcoin Shiba Inu’nun Layer 2 ölçeklendirme çözümü Shibarium üzerinde merkezi olmayan blockchain kimlik sisteminin yakın zamanda duyurulması, yükseliş momentumunu ateşledi. Bu duyuru, olumlu on-chain ölçümlerle birleştiğinde SHIB’nin fiyatını yukarı doğru itti. Hafta sonu boyunca Shiba Inu’nun fiyatı 0,00000865 dolardan 0,00001028 dolara geldi. Buna göre %18’lik gözle görülür bir artış kaydetti. Bu yükseliş, öncelikle olumlu geliştirici haberlerine bağlanıyor. Ayıca artan sosyal baskınlık ve işlem hacmi gibi güçlü zincir içi ölçümlerin birleşimine de bağlanıyor. Ayrıca bu da meme coin’in piyasada artan alaka düzeyini ve benimsenmesini gösteriyor.

Özellikle kriptokoin.com olarak baktığımızda, sunulan grafiklerde gösterildiği üzere, Shiba Inu’nun sosyal baskınlığı, Binance gibi platformlarda %18’lik bir fiyat artışıyla aynı zamana denk gelecek şekilde %2,914 ile birkaç ayın zirvesine ulaştı. Buna ek olarak, işlem hacmi 6 Şubat’tan bu yana görülmemiş seviyelere geldi. Bütün bunlar meme coinin yukarı yönlü fiyat gidişatına katkı sağlıyor. Fiyat artışına rağmen, borsalardaki SHIB arzı nispeten düşük kalmaya devam ediyor. Bu da satış baskısının baskı altında olduğunu gösteriyor. Bu faktörler toplu olarak, Shiba Inu’nun fiyatının olumlu on-chain ölçümlerle desteklenen yukarı yönlü yörüngesini koruyabileceğini gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3