Günlük Token Yakımı Duyurulan Coin İlk 100’e Girdi: Fiyatta Yüzde 75 Yükseliş!

Kripto para platformu Rollbit’in yeni token yakım stratejisi, platformun yerel token’ı RLB’nin kısa süre içerisinde %75’ten fazla yükselmesine yol açtı.

Rollbit’in yatırımcıları heyecanlandıran yeni duyurusu, RLB üzerinde alım baskısı yarattı. Projenin kurucusu tarafından 8 Ağustos Salı günü paylaşılan bir gönderide, vadeli ve spot işlemlerden elde edilen gelirlerin belirli bir yüzdesinin RLB token alımı ve ardından yakımı için harcanacağı açıklandı. Söz konusu açıklamayla birlikte RLB, en değerli ilk 100 kripto para birimi arasına girdi.

Kurucu tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, kripto vadeli işlemlerinden elde edilen tüm ücretlerin %30’unun RLB yakımı için harcanacağına yer verildi.

Kurucu “Lucky” tarafından 9 Ağustos Çarşamba günü yapılan güncel bir açıklamada, kripto para piyasası hangi sezonda olursa olsun gelişmelerinin devam ettiğine yer verildi:

Rollbit, ürünlerimizin çeşitliliği nedeniyle piyasa koşullarından bağımsız olarak son birkaç yıldır gelişmeyi başardı. Boğa ya da ayı, hibrit tekliflerimiz tutarlı gelir elde etmemizi sağladı.

Yapılan açıklamaya paralel olarak Rollbit üzerinde son 24 saat içerisinde 2,5 milyar doların üzerinde vadeli işlem hacmi gerçekleşti. Bununla birlikte son 24 saat içerisinde bu hizmetler genelinde 2 milyon dolardan fazla gelir elde edildi. Bu da yüz binlerce dolar değerinde RLB alınıp yakılacağı anlamına geliyor.

Rollibit, kullanıcılarına 1000x kaldıraç kullanarak vadeli işlem yapmasına olanak tanıyor.

CoinGecko verilerine göre yapılan açıklamanın ardından kısa sürede %75’ten fazla yükseliş sergileyen RLB, 0,1019 dolar seviyesinden 0,1791 dolara kadar fırladı. Yazım esnasında 0,159 dolardan işlem gören RLB, halihazırda Uniswap (UNI) ve LBank gibi borsalar aracılığıyla alınıp satılabiliyor.


source site-9